Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volume, protection & some honey for the hair!

Mijn haar heeft de warme zomer overleefd! De droge puntjes die er waren hebben ik er onlangs afgeknipt en de rest van de lengten krijgen mooi om de andere dag een olie-laagje!
Maar er zijn nog een aantal fijne producten voor het haar die sinds onlangs in mijn badkamerkast vertoeven.
Zo zeggen we zeker nooit nee tegen wat extra volume, maar ook heat protection is belangrijk en een fijne shampoo, mét heerlijke geur, Check!

Zo gebruik ik regelmatig de Kérastase Mousse Bouffante, een volume mousse die je een subtiele en toch glamoureuze look geeft.
Aanbrengen op nat haar, zowel op de aanzet als de lengten van het haar, en vervolgens het haar borstelen en in model föhnen.
Ik vind de fles er heel mooi uitzien, maar het belangrijkste het product ruikt heerlijk en laat het haar er toch iets volumineuzer uitzien!

Daarnaast is ook de L'Oréal Professionnel Volumetry lijn perfect voor meer volume. Bestaat uit een shampoo, conditioner en een droogshampoo, maar ook een Anti-zwaartekracht Volumegevende Spray, die ik uittestte.
Ook geschikt om aan te brengen op de wortels en de lengten van het haar, gewoon lok voor lok aanbrengen op gewassen en handdoekdroog haar, en dan het haar föhnen of gewoon aan de lucht laten drogen.
Perfect als het allemaal snel moet gaan, gewoon in het haar sprayen and off you go!
Ruikt heel fris en voelt licht aan op het haar! ik vind het een heel fijn product, en ondertussen is de helft van het flesje er bijna vandoor.

Naast extra volume, kan het haar ook altijd bescherming gebruiken! Een boosdoener is vast en zeker warmte van styling-toestellen zoals een haardroger, stijl- en krultang. Ik ga af en toe met een krultang aan de slag, en verder gebruik ik om de andere dag een haardroger.
Perfect om daartegen te beschermen zijn de Styling Sprays van Elnett Satin, helemaal niet duur en geschikt voor glad haar, volume en krullen.
Ik heb de nieuwste versie 230° Heat Protection Styling Spray, 3 dagen glad.
Ik heb al stijl haar van mezelf, maar deze is perfect om alles mooi glad te maken, want hij bestrijdt ook vocht en pluizig haar.
Hij ruikt ook heerlijk geparfumeerd en mijn haar is ook sneller droog dankzij dit product!
Als je het echt met de stijltang gebruikt, neem je best een plukje haar, spray het product erop en dan stijlen, enzovoort tot je volledige haar gedaan is. Ik wil alvast nog een krullen-versie voor als ik nog eens voor krullen ga!

Ook een fijne shampoo mag niet ontbreken, de flessen hier die vliegen nogal rap de deur uit. De laatste die hier uitgeknepen werd is de nieuwe shampoo van Le Petit Marseillais met Karitémelk en Honing. Ik vertelde jullie hier al over de fijne producten van Le Petit Marseillais en ik was zo benieuwd naar de shampoo.
Het is een shampoo voor droog en beschadigd haar, de perfecte kuur na de zomer! Hij voedt en herstelt het haar dankzij de heerlijke ingrediënten Karitémelk, rijk aan plantaardige lipiden, die gekend is voor zijn hydraterende eigenschappen, en Honing, vol voedende en verzachtende eigenschappen, de perfecte combinatie dus!

En niet alleen een fijne combinatie in ingrediënten en eigenschappen, maar ook twee heerlijke geuren bij elkaar die van deze shampoo een echte aanrader maken. De geuren van Le Petit Marseillais zitten altijd goed vind ik, deze ruikt heel zacht en warm, vooral de geur van honing neemt de bovenhand.
Schuimt heel erg veel, just the way I like it, maar spoelt makkelijk uit, mijn haar is gevoed, soepel en zacht!
Dit komt zeker op mijn re-buy lijstje, samen met de conditioner van deze die ik ook graag wil proberen in combinatie met de shampoo!

Wat denken jullie van deze producten? Hebben jullie onlangs nog nieuwe haarproducten uitgeprobeerd die aan te raden zijn?
Petra x