Mogelijk gemaakt door Blogger.

Le Rouge Chanel: Collection Rouge Allure Moiré

Een nieuwe maand, betekent meestal ook nieuwe make-upjes. Nog niet zozeer als echte seizoenscollecties, maar sommige merken komen ook tussendoor met nieuwe, limited edition, producten naar buiten. Zo ook Chanel met zijn Rouge Allure Moiré collectie.
Chanel's meest luxueuze lipstick, de Rouge Allure, kreeg daarbij enkele mooie, nieuwe kleuren. Daarnaast wordt de collectie aangevuld door twee nieuwe nagellakjes.
De collectie bestaat uit koperen, gouden en zilveren tonen, gecombineerd met een parelmoeren finish.
Hoewel er veel donkere en rode tinten in de collectie zitten, zijn mijn favorieten (you can guess, right) de roze tinten. Ik toon jullie dan ook graag de Rouge Allure in de kleur Indécise en Le Vernis Nail Colour in de kleur Rose Moiré.

De Rouge Allure lipstick in de kleur Indécise is een prachtige nude tint met een mooie glans, just the way I like it. Ik kies niet vaak voor felle kleurtjes op mijn lippen, dus deze is echt perfect!
Heel draagbaar, en perfect voor elke gelegenheid want hij past ook overal bij!
Hij voelt ook heel fijn en hydraterend aan op de lippen. Normaal kies ik sneller voor een lippenbalsem met een kleurtje ipv een lipstick, maar deze voelt heel zacht en licht aan.

Het is een lichte kleur natuurlijk, dus je ziet hem niet zo heel erg goed zitten. Des te meer redenen om dit pareltje zo vaak mogelijk boven te halen, want hij zit ook in een mooie luxueuze verpakking met zijn blinkend zwarte dop en gouden omhulsel met logo.

De twee lakjes in de collectie, beide limited edition, zijn Rouge Moiré, een mooie rode kleur met zilveren shimmers, en Rose Moiré, een lichtroze parelmoer lakje.
Deze Rose Moiré is een prachtige en zachte kleur, een metallic beige met een tint van roze en lila erin.
Heel mooi en heel draagbaar.

Zo een lichte kleur heeft een beetje de reputatie moeilijk aan te brengen waarbij je dan ook verschillende lagen nodig hebt. Dat is bij deze gelukkig niet het geval. Na twee laagjes ziet hij er mooi en dekkend uit.
Vraagt wel een beetje zorgvuldigheid om hem aan te brengen. Door de parelmoer finish zie je er makkelijk borstelstrookjes in weer.

Wat denken jullie van de kleurtjes? Kiezen jullie ook voor de zachte, draagbare tinten, of gaan jullie liever voor iets donkerder en feller?
Petra x

Chanel Rouge Allure Moiré
Verkrijgbaar vanaf 1 augustus 2013 in de parfumerie
Chanel Rouge Allure - €32
Chanel Le Vernis - €23

Ook op de foto: Ketting Disney Couture - Chanel Eau Tendre Hair Mist