zaterdag 7 december 2013

Mythic Oil - Le Parfum

Ik heb het nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik heel erg fan ben van de Mythic Oil haarolie van L'Oréal Professionnel. Naast de werking van dit product, mijn haar is er sneller droog mee en voelt superzacht aan, is vooral de geur mijn absolute pluspunt aan deze olie!
Ik had eerder al gezegd dat ze er gerust een parfum van mochten maken, and so they did!
Zie hier de Mythic Oil, Le Parfum, Hair and Body Fragrance!Nadat je je haar gewassen hebt, wil je eigenlijk zo lang mogelijk genieten van de heerlijke geur, en met deze spray kan dit elk moment van de dag! Ik breng de haarolie om de andere dag 's avonds aan nadat ik mijn haar gewassen heb, en nu heb ik veel meer geniet van de heerlijke Mythic Oil geur dankzij dit parfum.
Kan zowel voor haar als lichaam gebruikt worden, maar ik gebruik het voornamelijk voor mijn haar. Is ook niet storend als je hem combineert met een gewoon parfum.
Ideaal om je haar net dat extraatje te geven, maar ook superhandig om je haar te verfrissen of na het koken de geurtjes uit je haar te elimineren, score!

De geur is ietsje anders dan de gewone haarolie. Iets warmer en zwaarder, maar je ruikt zeker dat hij tot dezelfde familie behoort. Het is een luchtige, vrouwelijke geur met hoofdnoten van mandarijn, bosbes en viooltjes, hartnoten van oranjebloesem, jasmijn en meiklokje en als basisnoten bevat hij vanille, tonkaboon en karamel.
Naast een heerlijke geur zou hij ook nog wat voeding geven en je haar voorzien van glans, maar ik blijf toch ook de olie gebruiken!
Hij ziet er ook heel mooi en luxueus uit, door de combinatie van het zwart en het goud.

Wat denken jullie van dit nieuwe Mythic Oil product?
Petra x

Mythic Oil, Le Parfum - 75ml - €34
Verkrijgbaar in je L'Oréal Professionnel kapsalon

14 opmerkingen:

 1. Hmm hij lijkt me lekker, mooie verpakking ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie fles, ziet er enorm luxe uit! Ik ben nu wel benieuwd geworden naar de geur, klinkt in ieder geval goed. Maar ik geloof niet dat we dit merk in NL hebben. Prachtige foto's trouwens, mooi genomen op die mozaïek spiegel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt en ziet er goed uit! Van de gewone Mythic Oil ben ik niet zo gek, maar dit parfum lijkt me wel wat voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh I still have to try this one! It'll be good for after I cook dinner, because sometimes my hair ends up smelling like my dinner :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt iets voor onder de kerstboom :D

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake