Mogelijk gemaakt door Blogger.

Disney's Frozen

Morgen is het eindelijk zover, de nieuwste Disneyfilm Frozen komt eindelijk uit in de bioscoop. Een echte aanrader als je het mij vraagt, ik mocht hem vorige week al gaan ontdekken in avant-première en ik ben helemaal weg van de film, de muziek, de personages, ... De perfecte kerstfilm!
Ik vertel jullie er graag wat meer over, maar niet teveel natuurlijk!
Ja, dit is een koekje :)

Het verhaal achter de film is erg mooi, die heel wat verschillende emoties losweekt. De film is zowel spannend, emotioneel, grappig en hartverwarmend, en dat alles in een mooi winters landschap!
Het is geen typische prins-prinsesfilm, maar gaat vooral over familiebanden.

Frozen is een productie van de Walt Disney Animation Studios, de studio achter oa. Rapunzel en Wreck it Ralph (twee van mijn favoriete Disneyfilms).
De film vertelt het verhaal over de twee prinsessen/zussen van het koninkrijk Arendelle: Elsa, de troonopvolgster, en Anna. Elsa heeft magische ijskrachten waarmee ze sneeuw en ijs kan creëeren. Doordat haar emoties uit de hand lopen, veroorzaakt ze een eeuwige, vrieskoude winter in het koninkrijk. Elsa rent weg uit schaamte, en om haar zus te beschermen. Maar de optimistische Anna onderneemt samen met de ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven een legendarisch avontuur om haar zus Elsa te vinden. Onderweg ontmoeten ze trollen, een sneeuwmonster maar ook een hilarische sneeuwman die Olaf heet, hij is echt geweldig.
Meer ga ik niet vertellen, daarvoor moet je de film gaan zien!
foto via Disney

Ik ging samen met mijn vriend en zoontje een kijkje nemen, en we vonden het alle drie een hele mooie film. The little guy was helemaal onder de indruk, zeker toen we achteraf ook de echte Disneyland-prinsessen uit de film mochten ontmoeten! Hij vroeg zich wel af of ze geen ijs ging maken met haar handen, maar hij mocht direct voelen aan haar warme handen.
Ik deed mijn haar voor de gelegenheid ook in een zijdelingse vlecht, en prinses Elsa vond dat heel leuk en sprak me er zelf over aan! 
Foto via Disney

Achteraf mochten we ook op bezoek naar het mooie Snow & Ice Scupture Festival in Brugge, dat helemaal in het teken staat van Disney en Frozen. We zagen er alle personages uit de film, samen met alle mooie Disney prinsessen in ijs, maar ook Mickey, Minnie en de vriendjes waren van de partij en er was een heuse ijs-glijbaan, waar ook ik van naar beneden gegleden ben!

Een prachtige film, en een superleuke dag! Bedankt Disney!
Wat denken jullie ervan, gaan jullie de film gaan bekijken?
Petra x

Disney Frozen 
Vanaf 4 december 2013 in de bioscoop