Mogelijk gemaakt door Blogger.

Chanel: N°5 Christmas 2013

Voor kerst mag het al eens wat meer zijn, dus waarom geen Chanel N°5 bath & body products voor onder de boom! Ze zien er heel luxueus uit, en dat zijn ze ook, en dienen dan ook als een prachtig cadeau (voor iemand die je graag hebt, of gewoon voor jezelf)! Eén nadeel... je durft ze niet te vaak gaan gebruiken, uit schrik dat ze op geraken (dat heb ik toch altijd voor)!
Ik testte de The Body Lotion en The Hair Mist uit het N°5 gamma.

In de collectie vind je badschuim, douchecrème, badzeep, body lotion, deodorant en een haarmist, allemaal met de heerlijke geur van de allereerste Chanel-parfum, N°5, die bestaat sinds 1921. Een op en top vrouwelijke geur, met ylang ylang, jasmijn en meiroos.
Het is een beetje een geur die je gewoon moet worden. Ik zou niet elke dag voor het echte parfum kiezen, maar door deze producten neem je toch altijd een subtiele hint van de geur mee, wat ik wel heel erg aangenaam vind!

De Body Lotion is gewoon heel fijn in gebruik en laat je extra genieten van de Chanel-geur! Geen vettige crème, maar een hele fijne lotion die de huid voedt en snel intrekt. Voor hele droge huid niet echt geschikt, maar gewoon om 's morgens of na de douche aan te brengen is hij perfect. Af en toe gebruik ik hem ook eens om mijn handen in te smeren, maar nu in de winter merk ik toch dat hij daar niet voedend genoeg voor is, maar ik doe het voor de geur.

Een Hair Mist is tegenwoordig ook een product dat ik meer en meer ga gebruiken. Het is een subtiel parfum, dat je zowel voor je lichaam als je haar mag gaan gebruiken. Je haar is meer in beweging, dus bij elke draai die je maakt ruikt je dit heerlijke parfum. Gewoon parfum op je haar sprayen is niet zo gezond voor je lokken, dus deze is perfect. Hij bevat ook verzorgende oliën die beter zijn voor het haar en die de geur ook langer gaan vasthouden.

De producten zien er ook heel clean en chique uit, bij mij staan ze alvast in mijn beauty-corner, ik kan ze niet om zomaar in de kast gaan verstoppen.
Ik vind vooral de Hair Mist een aanrader, je hebt de fijne geur van het parfum, maar is toch goedkoper en veelzijdiger. En ook het stuk zeep is qua prijs en product een aanrader om cadeau te geven.
Ik kreeg ook deze week dit schattige kleine flesje van de heerlijke N°5 geur thuisgestuurd, samen met een prachtige poster van de legendarische Marilyn Monroe die het parfum aanbrengt. Was alvast een héél fijn early christmas gift, zeker als je weet dat dit het échte parfum is, dus heel geconcentreerd en waarvan je dus maar een druppeltje nodig hebt om aan te brengen achter het oor of de binnenkant van de pols! Bedankt Chanel!

Wat denken jullie van deze producten? Zou jij zoiets cadeau doen, of graag krijgen onder de kerstboom?
Petra x

Chanel N°5 - bath & body collection - Christmas 2013
The foaming bath - €44,50 - 200 ml
The deodorant spray - €42 - 100 ml
The bath soap - €25 - 150 g
The cleansing cream - €47,50 - 200 ml
The body lotion €52 - 200 ml
The hair mist spray - €44,50 - 40 ml

Chanel N°5 Parfum Flacon - €93.60 - 7.5ml
Verkrijgbaar bij Ici Paris Xl en Inno