Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ruby Wing: Cupcakes & Champagne

Roze kleurtjes en cupcakes, dan ben ik natuurlijk al verkocht! Ik was dan ook dolgelukkig toen ik dit leuke Cupcakes & Champagne pakketje van Ruby Wing in de bus vond. Een cute setje met daarin vier mini nagellakjes die niet alleen van kleur veranderen maar ook nog eens zoet ruiken, oa. naar kaneel of chocolademousse. Kijk eens eventjes mee:

Dit setje bevat vier kleurtjes: Cinnamon Bun, Sweet Cream, Chocolate Mousse & Doux. Altijd handig om een setje met mini lakjes te kopen, komt altijd goedkoper uit en dan kan je gelijk verschillende kleuren uit de collectie uitproberen.
De lakjes bevatten allemaal glitters en zijn, buiten de Cinnamon Bun, redelijk sheer van kleur en verkleuren naar een paarse tint. De Cinnamon Bun is wat goud-koperkleurig en wordt buiten gewoon donkerder en warmer van tint. Dankzij uv-stralen gaat de nagellak gaan verkleuren, dus bij zonlicht gaan ze nog feller van kleur gaan veranderen.

Ze ruiken inderdaad heerlijk en helemaal naar hun naam! De Cinnamon Bun ruikt heerlijk naar kaneel. Sweet Cream is subtiel van geur, maar toch heerlijk zoet. De Chocolate Mousse heeft zijn naam niet gestolen, ruikt heel zoet met een vleugje chocolade, en de geur bij Doux is als een zoete champagne.
Van boven naar beneden: Cinnamon Bun, Sweet Cream, Chocolate Mousse & Doux.

Ruby Wing is een Amerikaans merk, wat heel moeilijk te vinden is hier bij ons. Ik was dus blij om ze te proberen. Ik vind het een heel leuk concept en toffe kleurtjes. Ze brengen makkelijk aan, ik gebruikte slechts één laagje op elke nagel. Mijn favoriet is de Cinnamon Bun.
Detailfoto's van de glitters, zowat in de tussenfase van de verkleuring.


Wat denken jullie van deze lakjes? En welke vind je de leukste?
Petra x

Rugy Wing - Cupcakes and Champagne
Verkrijgbaar online bij Zonzat.nl voor de prijs van €15.95