Mogelijk gemaakt door Blogger.

Mythic Oil - Le Parfum

Ik heb het nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik heel erg fan ben van de Mythic Oil haarolie van L'Oréal Professionnel. Naast de werking van dit product, mijn haar is er sneller droog mee en voelt superzacht aan, is vooral de geur mijn absolute pluspunt aan deze olie!
Ik had eerder al gezegd dat ze er gerust een parfum van mochten maken, and so they did!
Zie hier de Mythic Oil, Le Parfum, Hair and Body Fragrance!Nadat je je haar gewassen hebt, wil je eigenlijk zo lang mogelijk genieten van de heerlijke geur, en met deze spray kan dit elk moment van de dag! Ik breng de haarolie om de andere dag 's avonds aan nadat ik mijn haar gewassen heb, en nu heb ik veel meer geniet van de heerlijke Mythic Oil geur dankzij dit parfum.
Kan zowel voor haar als lichaam gebruikt worden, maar ik gebruik het voornamelijk voor mijn haar. Is ook niet storend als je hem combineert met een gewoon parfum.
Ideaal om je haar net dat extraatje te geven, maar ook superhandig om je haar te verfrissen of na het koken de geurtjes uit je haar te elimineren, score!

De geur is ietsje anders dan de gewone haarolie. Iets warmer en zwaarder, maar je ruikt zeker dat hij tot dezelfde familie behoort. Het is een luchtige, vrouwelijke geur met hoofdnoten van mandarijn, bosbes en viooltjes, hartnoten van oranjebloesem, jasmijn en meiklokje en als basisnoten bevat hij vanille, tonkaboon en karamel.
Naast een heerlijke geur zou hij ook nog wat voeding geven en je haar voorzien van glans, maar ik blijf toch ook de olie gebruiken!
Hij ziet er ook heel mooi en luxueus uit, door de combinatie van het zwart en het goud.

Wat denken jullie van dit nieuwe Mythic Oil product?
Petra x

Mythic Oil, Le Parfum - 75ml - €34
Verkrijgbaar in je L'Oréal Professionnel kapsalon