Mogelijk gemaakt door Blogger.

Peppermint Christmas Tree

Waar ik vorige jaren vooral voor wit en zilver koos in mijn kerstboom, wat ik heel winters en classy vond, wou ik dit jaar eens helemaal iets anders. Het moest alleszins iets speels en zoets worden.
Ik ben dol op gingerbread mannetjes en peppermint sticks, dus het thema en de kleuren waren al snel gekozen. Er kwam wat DIY-work aan te pas, en ik heb mijn spulletjes wel uit vijf verschillende winkels gehaald, maar ik ben toch wel tevreden met het resultaat!
Ik wou het jullie graag eens tonen, dus bij deze, mijn kerstversiering:Zoals je ziet zit hij dus vol rood-witte accenten, met daarin candy canes, snoepjes, een lolly (had er maar één meer gevonden in de winkel dus die kreeg een centrale plaats), verschillende cupcakes, gingerbread men maar ook wat meer speelse dingen zoals glittervogeltjes en -schommelpaardjes, sneeuwhuisjes en een carrousel onder de boom. Hij is druk, en er zit vanalles in, maar ik vind het wel superleuk en vrolijk in huis!
Star on top :)

Ik ging vooraf ook een beetje gaan knutselen. Zo heb ik mijn boom zelf wat bijgeschilderd, ik wou graag besneeuwde toppen op de takken, maar had geen zin een nieuwe kerstboom te gaan kopen. Dus ik heb de topjes zelf wit geschilderd en daarna wat valse sneeuw overgedaan die in de verf dan blijft plakken (er lag natuurlijk ook héél wat op de grond, en was wel een tijdje zoet met het schilderen, maar vind het effect toch leuk).
Ook de snoepjes ben ik gaan 'schilderen'. Die hadden nogal een lichtrode kleur, en vond ze niet zo heel erg 'kerst', dus ben ik ze met een rode glitternagellak gaan bewerken!

Nog een beetje kerstversiering all over the place:
Kaarsjes kunnen niet ontbreken, Yankee Candle theelichtjes in Christmas Cookies, 
een grote Yankee Candle kaars in Christmas Eve en mijn rendier natuurlijk!

Ook the little guy gaat helemaal op in de kerstsfeer! Zo heeft hij twee adventskalenders om af te tellen, versierde hij zijn eigen mini-boompje, in Winnie the Pooh thema, en zitten alle Rudolph's mooi bij elkaar!

Wat vinden jullie ervan? En in welke kleuren is jouw kerstboom versierd?
Hohoho, Petra x