Mogelijk gemaakt door Blogger.

Party Makeup with Yves Rocher


Ik ben de producten van het merk Yves Rocher heel erg gaan appreciëren het afgelopen jaar. Ik leerde enkele verzorgings- en haarproducten kennen, maar naar hun make-up werd ik nooit echt toegetrokken, tot ik deze feestelijke eindejaarscollectie in handen kreeg. Stuk voor stuk fijne en vooral ook mooie producten, die ik maar al te graag uitprobeerde, samen met enkele oogschaduwkleurtjes van het merk.

In de kerstcollectie vind je twee rode lipsticks, een nieuwe mascara, compactpoeder, drie mooie nieuwe nagellakkleurtjes, een bronzer-highlighter duo, zwart kohlpotlood en een losse oogschaduw. Ik toon jullie ineens ook enkele kleurtjes oogschaduw van het merk, die ik ook gebruikt heb om een makeup-look te maken (die zie je onderaan dit artikel).
De nagellakjes heb ik nog niet geprobeerd, maar ik zette de kleurtjes wel al eventjes op foto voor jullie.

De twee limited edition lipsticks zien er heel luxueus uit in hun gouden verpakking. Het zijn verzorgende lipsticks met een intense kleur. Makkelijk aan te brengen en voelen heel licht aan op de lippen.
In de collectie vind je Violine Lumineux, een donkerrode kleur met glans, en Rouge Gourmand, de perfecte rode kleur. Ik ben niet echt fan van rode lippen, maar de textuur is wel heel erg fijn!

Voor een mooie teint, komt Yves Rocher met twee prachtige limited edition producten.
Als eerste een mooi compactpoeder in de kleur 'Teinte Universelle', verpakt in een gouden doosje. Ook binnenin ziet hij er prachtig uit door de mooie bloem die in het poeder verwerkt is. Het is een gezichtspoeder, die ook als highlighter gebruikt kan worden doordat hij kleine glansdeeltjes bevat.

Daarnaast is er ook een duo product, met daarin een bronzer en highlighter, in de kleur 'Hâle Léger', verpakt in een zwart doosje. Hij geeft eigenlijk een zonnige tint aan je huid, met een mooie glans.
Ik dacht dat hij er nogal oranje ging uitzien, maar ik vind het echt een fijn product, met een mooi en natuurlijk resultaat, niet zo heel opvallend maar net genoeg. Ook perfect geschikt voor een lichte huid!

Voor de ogen hebben ze ook heel wat fijne producten. Een nieuwe mascara, een leuk oogpotlood en heel wat mooie oogschaduwkleurtjes.
Ik ben er zelf nog niet mee aan de slag gegaan, maar wat is de losse oogschaduw mooi. Het is de Yves Rocher Loose Pearls in 'Nacres Taupes', een mooie taupe kleur met heel wat wat shimmer en glans. Het is natuurlijk een losse oogschaduw, dus niet zo handig om snel mee aan de slag te gaan, maar als je wat meer tijd hebt, is dit zeker een aanrader, wat een mooie kleur!

Maar het meest benieuwd was ik wel naar de Kohl Fondant, door zijn aparte verpakking. Ik dacht dat het misschien een beetje onhandig ging zijn, maar nee hoor!! Het oogpotlood ligt heel makkelijk in de hand, en brengt easy aan, heel zacht en vloeiend. Daarnaast is het een mooie diepzwarte kleur, ik denk dat ik een nieuwe favoriet gevonden heb!

Ook de Ultra Volume Mascara is een collector's item in een mooie gouden verpakking. Hij zorgt voor extra volume en mooi gekrulde wimpers. Brengt makkelijk aan en zorgt voor mooi verlengde wimpers.

Als laatste stel ik jullie nog vier mono oogschaduwkleurtjes voor. Ze zijn in heel wat kleurtjes beschikbaar, voor ieder wat wils, maar ik koos er enkele uit die het beste bij mijn smaak passen. Zo ging ik voor Noir Scintillant, een mooie zwarte kleur met zilveren shimmer, Rose Nude, een zachtroze kleur, Taupe Rosé, een zacht shimmery taupekleur en Raisin Noir, een donkerpaarse kleur.

Ze brengen best makkelijk aan en zijn goed gepigmenteerd, al gebruik je ze het beste met een primer onder.
De paarse is mijn minst favoriete kleur van de vier, maar de andere drie vind ik echt heel mooi. Ik gebruikte ze ook samen in een ooglook, samen met het kohl potlood en de mascara.

Ik bracht de lichtroze kleur aan over het gehele ooglid. De taupekleur in de buitenste ooghoek en in de crease. Met het Kohlpotlood bracht ik een lijntje boven en onder het oog aan, waarover ik de zwarte shimmery kleur aanbracht. Afgewerkt met mascara, et voila!

Wat vinden jullie van de ooglook, en van de producten?

De producten van Yves Rocher zijn te vinden in de verschillende shops van het merk, of online op yves-rocher.be.