Mogelijk gemaakt door Blogger.

Christmas preparations


Het is nu echt wel bijna kerst! Ik ben eigenlijk al langer in kerststemming, maar nu komt het ineens wel heel dichtbij. Ik moest vandaag en ook morgen nog werken, maar gelukkig moet ik zelf geen kerstavond-diner organiseren, maar voorbereidingen voor de gezellige avond dinsdag en kerstdag zelf, zijn al volop aan de gang. Outfit, nagels, cadeautjes en natuurlijk ook de nodige kerst-versnaperingen...

Feestdagen, daar horen glitters bij! Ik ga voor zwart en goud, perfect combo! Zwarte glitterclutch en -schoenen en gouden-roze glitters op de nagels!

Cadeautjes inpakken, ik wacht meestal veel te lang om de cadeautjes in te pakken, maar nu was ik toch al een dagje op voorhand klaar ;).

Ik koos de afgelopen weken wel al meer voor typisch kerst-lekkernijtjes, die moeten toch voorgeproefd worden tegen dat het echt zover is natuurlijk (als er dan nog iets overblijft).

Ook de geur in huis is helemaal kerstproof hier, Yankee Candle Christmas Cookie & Christmas Eve en de Ambi Pur Holly Berries & Frost spray, heerlijk! Ook in de douche mag het helemaal naar kerst gaan ruiken, en dan kies ik helemaal voor Philosophy!

Zijn jullie al helemaal klaar voor de kerstdagen?
Ik wens jullie alvast een fijne kerstavond en een vrolijk kerstfeest!