Mogelijk gemaakt door Blogger.

Uitgetest: Diadermine CC Cream


Ik ben al even fan van de Diadermine Concealer, dus ik was eigenlijk best benieuwd naar hun nieuwe CC Cream, de Diadermine High Tolerance CC Cream, speciaal voor de gevoelige en reactieve huid.
Ik testte hem uit, en deel vandaag graag mijn bevindingen.

De CC Cream is geschikt voor de gevoelige huid. Hij gaat roodhuid gaan camoufleren en imperfecties gaan egaliseren, en dat dankzij de natuurlijke mineraal pigmenten in de formule. De formule is allergie-vriendelijk en vrij van parabenen, siliconen en parfum.
Het is een dekkende crème, met een lichte, niet-vettige textuur, verkrijgbaar in één tint Nude.

Ik moest een beetje wennen aan het product. Enerzijds omdat het een hele lichte kleur is, zelfs in de winter is het misschien net een beetje te licht voor mijn huid. Ik gebruik het daarom als basis en dan vind ik hem perfect. Daarna gebruik ik nog een CC Cream of foundation erboven. En hoewel ik ervoor wel nog wat concealer gebruik, maakt hij mijn huid alvast mooi egaal. Het is inderdaad een hele lichte formule die je bijna niet voelt op de huid.
Wat ik ook niet zo handig vind aan het product, is de verpakking. Hij komt in een tube, op zich niets speciaals aan, maar hij gaat heel moeilijk open en als je hem dan open krijgt dan komt er ineens een hele hoop uit, teveel om te gebruiken en zo verlies je natuurlijk heel wat. Als er minder product inzit zal het misschien beteren, maar voorlopig vind ik dit echt niet zo handig en moet ik opletten om hem zo voorzichtig mogelijk open te maken. Ook het eruit duwen zelf doe je best heel voorzichtig zodat er niet teveel ineens uitkomt.
Maar al bij al een heel fijn product aan een budgetprijsje, en voor lichte huidtypes is hij zeker perfect!

Wat denken jullie van deze CC Cream?

Diadermine High Tolerance CC Cream - 50ml - €9.99
Verkrijgbaar in de supermarkt en drogisterij