Mogelijk gemaakt door Blogger.

Dove Nutritive Solutions + cadeautip


Je hebt zo van die merken waar je nooit mis mee kan doen, zowel als cadeau voor iemand anders als voor jezelf. Dove is er zo eentje van. Ik gebruik momenteel zelf de nieuwe Nutritive Solutions Nourishing Oil Care shampoo en conditioner, en heb daarbij ook nog een leuke cadeautip voor jullie, voor moest het zijn dat jullie nog iets in huis moeten halen voor onder de kerstboom.

De Dove Nourishing Oil Care producten zijn speciaal voor droog, ruw en pluizig haar, perfect voor de winter dus. Ze bevatten weightless Nutri-Oils, een voedende-olie formule met Arganolie, die het haar dus gaan voeden, zonder het zwaarder of vettig te gaan maken.
Resultaat, soepel en glanzend haar!
Ik gebruik de shampoo en de conditioner, beide zachte producten met een nogal gel-achtige structuur. Ze brengen makkelijk aan en verdelen goed. De shampoo schuimt heerlijk, maar de conditioner is zeker nodig voor een zacht resultaat.

Ook een leuke tip, de cadeaupakketjes van Dove. Ze komen in een hartjesdoosje met verschillende miniatuur producten in, en je hebt verschillende versies. Deze is er eentje met de Nourishing Oil Care shampoo. Daarnaast ook nog een body milk en een deodorant, altijd handig om mee te nemen in de handtas of op weekend!

Wat denken jullie van deze Dove producten?