Mogelijk gemaakt door Blogger.

Braun Satin Hair 7 SensoCare Stijltang


Vandaag een woordje uitleg over de nieuwe stijltang van Braun, de Satin Hair 7 SensoCare.
Hij gaat het haar supersteil gaan maken, maar beschermt het ook tegen de hitte. Daarnaast houdt hij rekening met je haar, de vochtigheid en dikte van je haar worden gemeten door ingebouwde sensoren, en gaan de temperatuur daarop gaan aanpassen. Je kan ook helemaal zelf je profiel instellen, volgens jouw haartype.Voor je aan de slag kan gaan, stel je je profiel in. Zo hoef je achteraf enkel nog je eigen profiel te selecteren en niet alles elke keer gaan instellen. Zo gaan ze een kijkje nemen naar de dikte van het haar, de lengte en gekleurd haar of niet. Je kan tot drie verschillende profielen gaan instellen, handig dus als ook de mama en zus aan de slag willen met hetzelfde toestel!
Daarnaast kan je de temperatuur ook handmatig gaan instellen, en dat tot 200°.

Tijdens het stylen verschijnen er ook smileys, één voor de snelheid, of je dus niet te snel of te traag gaat met de stijltang en één voor de vochtigheidsgraad van je haar. Hij past dan ook de temperatuur automatisch aan volgens de vochtigheid van je haar.
Door al deze ingebouwde sensoren, en door de keramische platen, wordt je haar beschermt tegen beschadiging en glijdt de stijltang ook makkelijker door je haar.
Daarnaast is één van de keramische platen flexibel, waardoor je ook makkelijk krullen kan maken met deze stijltang!

Ik heb zelf al stijl haar van mezelf, maar dat wil niet zeggen dat het er altijd zo mooi glad bijligt. Meestal heb ik daar niet echt te klagen over, soms een beetje te stijl, maar na een nachtje met een natte knot (in de hoop dat er 's morgens mooie krullen verschijnen, wat meestal op een bummer uitdraait) kan het soms wel heel erg van pas komen.
De smileys doen hun werk en houden me op de hoogte van de temperatuur en of ik wel met de juiste snelheid door mijn haar ga. De stijltang is heel makkelijk in gebruik, geraakt vlot door mijn haar, en geeft echt een mooi en glad resultaat, wat er lang mooi blijft uitzien!
Ik moet snel eens aan de slag om krullen ermee te maken ook!
Mijn haar na het stylen met de Braun Satin Hair 7 SensoCare

Gebruiken jullie zelf een stijltang? Wat denken jullie van dit toestel?

Braun Satin Hair 7 SensoCare Styler - €99.99