Mogelijk gemaakt door Blogger.

Dior Christmas 2013

December is ingezet, en daarmee is het aftellen naar kerst ook begonnen. Tijd dus om op cadeautjesjacht te gaan, maar ook een feestelijke outfit uit te zoeken, en bijhorende make-up natuurlijk. Ik ga op zoek naar een outfit in zwart met goud, en heb daarbij ook al de perfecte feestmake-up gevonden!
Ik toon jullie vandaag graag enkele producten uit de kerstcollectie van Dior, Golden Winter, waar ze volledig gaan voor goud, parelmoer en heel wat tinten roze.
Ik testte de Diorshow Fusion Mono in Comète en de Dior Addict Gloss in Pink Fantasy.

Speciaal voor de kerstcollectie, bracht Dior de Diorshow Fusion Mono uit in een mooie gouden kleur, Comète. Het is een oogschaduw in een gel-mousse textuur, die lang houdbaar is en de hele dag mooi op zijn plaats blijft zitten en niet in de fijne lijntjes kruipt.

Je kan gaan voor een zacht effect en aanbrengen met een zachte, fluffy borstel of met je vingers, wat een subtiel glanzend resultaat zal geven. Ga je liever voor een iets diepere tint, kies dan voor een sponsapplicator. De kleur gaat meer uitkomen, en je kan het nog dramatischer maken door de applicator eerst wat nat te maken.
Het effect is echt een mooie glans, perfect om op je volledige ooglid aan te brengen in combinatie met zwarte oogschaduw en eyeliner, of ook ideaal te gebruiken in je binnenste ooghoek, wat een open en mooi effect gaat geven.

De lippen mogen dan weer schitteren in deze collectie met veel glans en heel wat roze. De Dior Addict glossjes komen in twee roze tinten, Enchanted Rose, een lichtroze tint met gouden shimmer, en deze Pink Fantasy, een donkerroze frambozenkleurtje met mooie shimmer.

De kleur is best gepigmenteerd, zeker voor een lipgloss, hij glanst heel erg mooi en voelt goed aan op de lippen.
Hij brengt niet zo makkelijk en egaal aan, je moet er wel een paar keer over gaan, en best een spiegel bij de hand houden, maar verder wel een heel mooie tint op zich of mooi over een lipstick.

Hebben jullie de collectie al gespot? En wat vinden jullie van deze producten?
Petra x

Dior - Golden Winter
Diorshow Fusion Mono - Comète - €33
Dior Addict Gloss - Pink Fantasy - €31
verkrijgbaar in de parfumerie