dinsdag 10 juni 2014

The Body Shop - Body Sorbet


Heerlijk is het om met deze warme temperaturen je huid te gaan afkoelen. Niet enkel met een waterspray, maar nu ook met deze heerlijke Body Sorbets van The Body Shop. Het is als een bodylotion, maar veel lichter en deze gaan de huid extra gaan verfrissen en verzachten zonder plakkerig aan te voelen.


De Body Sorbets zijn verkrijgbaar in vier fruitgeuren, Strawberry, Mango, Satsuma & Pink Grapefruit, en één bloemengeur, Moringa. Ik testte de Pink Grapefruit en de Moringa, en ik kan je zeggen, ze zijn heerlijk!!
Ze bevatten 100% biologische Community Fair Trade Aloë Vera uit Guatemala, en heel wat verzorgende ingrediënten, die de zomerhuid verzorgen, verfrissen en verzachten.
Het is een licht product, en plakt ook niet echt, al voel je ze wel een beetje op de huid wanneer je het net hebt aangebracht, maar dat trekt snel weg.

De tubes zien er mooi uit, leuke zachte kleurtjes in een matte, handige tube. Ze hydrateren echt heel fijn en zijn heerlijk verfrissend. Ik bewaar ze momenteel in de ijskast, en het geeft zo nog meer een verkoelend effect wanneer je ze aanbrengt.
De moringa ruikt inderdaad heel bloemig en zacht. De pink grapefruit is dan weer echt mijn favoriet, een friszoete geur van pompelmoes. De geur blijft niet zo heel lang aanwezig, maar is wel fijn wanneer je hem aanbrengt, en perfect om te combineren met je favoriete parfum of body mist.
De textuur van het product is meer als een gel dan een lotion, maar eens je het opsmeert is het heel vloeibaar en verfrissend. Hij  gaat niet echt droge plekken gaan aanpakken, maar om je huid gewoon te hydrateren en verfrissen doet hij echt prima zijn werk.

Ik ben fan, en benieuwd naar de andere fruitgeurtjes! Wat denken jullie van deze ijsjes voor de huid?

The Body Shop - Body Sorbet - €11/st.
Verkrijgbaar sinds 12 mei 2014 in alle The Body Shop winkels

23 opmerkingen:

 1. Goede tip van die ijskast! Fijn dat ze zo goed hydrateren. Liep vandaag nog langs TBS, vergeten mee te nemen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga er zeker één aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de Pink Grapefruit ook net gekocht! Goede tip om 'm in de ijskast te bewaren, ga ik zeker doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, heerlijk fris zo voor de zomerse dagen, zeker doen!

   Verwijderen
 4. Ah pink grapefruit is zo lekker. De body sorbets zijn ook favoriet bij mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. niets dan goeie dingen over gelezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb er al veel Goeds van gelezen dat jk ze ook wil!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb de grapefruit getest (echt met een testertje) en is echt zalig!!!! zo verfrissend

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heerlijk hé, ik hoop dat ik de zomer doorkom, anders ga ik een voorraadje inslaan ;)

   Verwijderen
 8. Hé, body sorbets? Had ik nog niet van gehoord! Maar het idee van een hydraterend én fris body product klinkt me geweldig in de oren!

  x Anine
  redlipsandbeautybits.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind die met moringa echt suuuuuuper! Die moringalijn is ook een van mijn favoriete TBS geurlijnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. These almost look edible! I bet I could use something like this in summer! Sounds like a great thing to have on the beach!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Pink Grapefruit zou denk ik ook wat voor mij kunnen zijn! Grappig detail dat je ze in de koelkast kunt leggen.. ideaal voor tijdens warme zomerdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben ook fan van de moringalijn! Zalig zomers. De sorbet moet ik nog uittesten, ik heb er een staaltje van meegekregen. Het klinkt wel goed allemaal :) Ik ben benieuwd.

  Liefs!
  Sien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heerlijk die zomerse body sorbets! Deze ga ik zeker in huis halen :) xoxo Nele www.heartensole.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Echt iets voor in de zomer ! Ga ik zeker eens proberen...nu alleen nog kiezen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram