Mogelijk gemaakt door Blogger.

Outfit: Comfy with Cocoon Chic + kortingscode


Pyjama-dagen zijn geweldig, dat weet iedereen, maar onverwachts bezoek op dat moment iets minder. Daarom kies ik al vaker voor comfortabele kledij als ik een hele dag thuis zit, maar die er wel nog stylish uitziet. Ook om 's avonds na het werk aan te trekken om gezellig in de zetel te zitten, of tijdens zomerdagen wanneer het 's avonds al heel wat afkoelt.
Mijn favoriet van het moment, deze homesuit van het nieuwe merk Cocoon Chic.

De Homewear collectie van Cocoon Chic bestaat uit drie verschillende ensembles met een hoodie en bijpassende broek, verkrijgbaar in grijs, blauw en pastelgroen, telkens met details in strass en sterren op de ellebogen.
Ik heb de grijze set. De broek zit geweldig en de details op het vestje vind ik superleuk, het logo in strass maar vooral de sterren vind ik heel tof.
Lijkt mij ook de perfecte outfit om te reizen, want het zit echt heel comfortabel.

Hopelijk vinden jullie het er leuk uitzien!
Maar ik heb ook goed nieuws voor jullie. Als je interesse hebt om een setje te bestellen, kan je dat als lezer van Sprinkles on a Cupcake doen met korting dankzij de code 'CUPCAKE', daarbij kan je een tweedelig setje bestellen aan €60 ipv de normale €79. Bestellen doe je via email op info@cocoon-chic.com en daarbij vermeld je gewoon je code.
(binnenkort kan je ook via de website bestellen, en meer info vind je ook via de Cocoon Chic facebookpagina)
Homesuit: Cocoon Chic - 'I'm not a monday person'-tshirt: Zara

Wat denken jullie van dit setje? En kiezen jullie ook vaak voor comfortabele kledij als je de hele dag thuisblijft?