Mogelijk gemaakt door Blogger.

Weg met muggen dankzij Zen'Sect!


Het is zomer, eindelijk! Mijn favoriete seizoen! Jammer genoeg horen daar ook soms minder leuke dingen bij, zo hebben mensen vaak last van pollen, ik gelukkig niet, maar ik moet dan weer gaan opletten met muggen en hun bijhorende steken!
Maar, vanaf nu ben ik ze te snel af, dankzij de nieuwe producten van Zen'Sect. Het is een nieuw merk, en ze hebben hele handige muggenwerende en verzorgende producten, zoals een lotion spray, superhandige doekjes en een verzachtende roller moest je er toch nog een muggenbeet aan overhouden!

De producten zijn heel handig en compact, zodat je ze ook makkelijk kan meenemen. Ze mogen gebruikt worden voor kinderen vanaf 3 jaar. De producten zijn ook dermatologisch getest en bevatten het actieve ingrediënt Icaridine waardoor de muggen zich niet meer aangetrokken voelen tot je huid. Het is een niet-vette formule, bevat geen parabenen en is tot zes uur werkzaam.

♦ Zensect Lotion Afweermiddel tegen muggen (€7.49)
Deze antimuggenlotion komt in een handige spray en geeft je zes uur lang een effectieve bescherming. Kan makkelijk meegenomen worden in de tas en op reis, en kan ook gebruikt worden op andere materialen zoals sokken, kleren, beddengoed of zelfs in de tent waardoor de muggen wegblijven.

Zensect Doekjes Afweermiddel tegen muggen (€6.99)
Dit product vind ik zelf superhandig, en uniek. Het zijn vochtige doekjes die geïmpregneerd werden met speciale antimuggenlotion. Ze zijn verpakt per 15 en zijn superhandig om je snel te gaan beschermen.

Zensect SOS Insectenbeten (€4.99)
Je toch niet zo goed beschermt en de muggen, of andere insecten, hebben je toch te pakken gehad, dan is er deze verzachtende roller. Deze brengt onmiddellijke verzachting bij insectenbeten, zoals van muggen, mieren, spinnen en verzorgt ook brandnetel irritatie.
Het is een metalen roller, die ook een heel verfrissend gevoel geeft.

Bye bye mugjes!
Hebben jullie ook vaak last van muggenbeten? En wat denken jullie van deze producten?

Verkrijgbaar oa. bij Kruidvat