Mogelijk gemaakt door Blogger.

Chanel Reflets D'été: sparkling eyes


Ik liet jullie hier al kennismaken met de zomercollectie van Chanel, Reflets D'été, meer bepaald de lippen en de nagels. Vandaag toon ik jullie graag twee prachtige oogmakeup-producten, de Illusion D'Ombre in New Moon en de Stylo Yeux Waterproof in Ambre Doré.
De oogmakeup in deze collectie wordt nogal neutraal gehouden maar met een warme glans, en daarbij wordt gebruik gemaakt van kleuren als goud, brons, koper en lavendel.

♦ Illusion D'Ombre - New Moon
De Illusion D'Ombre van Chanel is een oogschaduw met een soort crème-achtige structuur, heel fijn om aan te brengen, en je kan hem gemakkelijk licht of net feller gaan aanbrengen. De textuur is heel zacht, en de kleuren hebben een mooie parelmoerglans.
In deze collectie vind je drie nieuwe kleuren, Mirage, een brons met goudglans, Utopia, een satijnzacht lavendel en ik toon jullie graag New Moon, een sprankelend koper.

New Moon wordt omschreven als koperkleurig. Het is een bruine kleur met een warme, rode ondertoon en een metallic finish. Hij bevat heel wat mooie gouden glitters, en komt daardoor heel mooi uit in zonlicht.
Hij brengt niet zo heel donker aan, maar is wel makkelijk op te bouwen, beetje afhankelijk van met welke kwast je hem aanbrengt. Licht aangebracht kan hij over het volledige ooglid, en in de buitenste ooghoek breng ik de kleur donkerder aan.

♦ Style Yeux Waterproof - Ambre Doré
Deze eyeliner in de kleur Ambre Doré zorgt voor een mooie gouden afwerking. Hij is waterproof, en blijft echt heel goed en lang zitten! Hij kan enkel aangebracht worden voor een simpele look die de ogen toch extra laat stralen, of combineren met oogschaduw. Je kan hem gebruiken boven of onder de ogen. Ik kies meestal voor een zwart lijntje boven de ogen, dus deze ga ik voornamelijk gaan aanbrengen aan de onderste wimpers.

Ik gebruikte deze twee producten samen, de oogschaduw op mijn ooglid, lichter over het gehele bewegende ooglid, donkerder aangebracht in de buitenste ooghoeken. Onder de onderste wimpers bracht ik de eyeliner aan, wat een mooi detail geeft vind ik zelf. Ik werkte af met een zwart oogpotlood, zowel als eyeliner als op de waterlijn. Nog wat mascara en klaar!

Wat denken jullie van de kleuren goud, koper, brons, ... voor een zomerse ooglook? En wat vinden jullie van deze mooie Chanel producten?

Chanel Illusion D'Ombre - New Moon 97 (limited edition) - €30.50
Chanel Style Yeux Waterproof - Ambre Doré 911 (limited edition) - €24
Verkrijgbaar in de parfumerie