Mogelijk gemaakt door Blogger.

Throw some glitter... it's my birthday!!


Hehe, vandaag is het mijn verjaardag! Hoewel ik het niet leuk vind dat de teller omhoog gaat (al voel ik met nog steeds 22 hoor), verjaren is natuurlijk altijd leuk!!
Gisteren hadden we al een feestje met taart en nog meer lekkers! En ook vandaag verwenden mijn twee boys me met een heerlijk ontbijtje, heel wat slingers en ballonnen, cadeautjes, enz...Morgen en woensdag zal het hier even stil zijn op de blog. Wij gaan namelijk voor twee dagen naar Disneyland, whiii!! Disney nodigde ons uit om de nieuwste attractie van Ratatouille te gaan ontdekken die op 10 juli opent voor het grote publiek. Het perfecte cadeautje de dag na mijn verjaardag, bedankt Disney!!
Ik hou jullie hier nadien zeker op de hoogte van onze belevenissen, maar je kan me gerust altijd volgen via instagram, twitter of facebook, want daar zullen die twee dagen zeker foto's verschijnen!!

Nu ga ik nog wat taart eten en inpakken!!
Tot snel! x