Mogelijk gemaakt door Blogger.

The Body Shop - Body Sorbet


Heerlijk is het om met deze warme temperaturen je huid te gaan afkoelen. Niet enkel met een waterspray, maar nu ook met deze heerlijke Body Sorbets van The Body Shop. Het is als een bodylotion, maar veel lichter en deze gaan de huid extra gaan verfrissen en verzachten zonder plakkerig aan te voelen.


De Body Sorbets zijn verkrijgbaar in vier fruitgeuren, Strawberry, Mango, Satsuma & Pink Grapefruit, en één bloemengeur, Moringa. Ik testte de Pink Grapefruit en de Moringa, en ik kan je zeggen, ze zijn heerlijk!!
Ze bevatten 100% biologische Community Fair Trade Aloë Vera uit Guatemala, en heel wat verzorgende ingrediënten, die de zomerhuid verzorgen, verfrissen en verzachten.
Het is een licht product, en plakt ook niet echt, al voel je ze wel een beetje op de huid wanneer je het net hebt aangebracht, maar dat trekt snel weg.

De tubes zien er mooi uit, leuke zachte kleurtjes in een matte, handige tube. Ze hydrateren echt heel fijn en zijn heerlijk verfrissend. Ik bewaar ze momenteel in de ijskast, en het geeft zo nog meer een verkoelend effect wanneer je ze aanbrengt.
De moringa ruikt inderdaad heel bloemig en zacht. De pink grapefruit is dan weer echt mijn favoriet, een friszoete geur van pompelmoes. De geur blijft niet zo heel lang aanwezig, maar is wel fijn wanneer je hem aanbrengt, en perfect om te combineren met je favoriete parfum of body mist.
De textuur van het product is meer als een gel dan een lotion, maar eens je het opsmeert is het heel vloeibaar en verfrissend. Hij  gaat niet echt droge plekken gaan aanpakken, maar om je huid gewoon te hydrateren en verfrissen doet hij echt prima zijn werk.

Ik ben fan, en benieuwd naar de andere fruitgeurtjes! Wat denken jullie van deze ijsjes voor de huid?

The Body Shop - Body Sorbet - €11/st.
Verkrijgbaar sinds 12 mei 2014 in alle The Body Shop winkels