Mogelijk gemaakt door Blogger.

Zachte benen met Lush & Wilkinson


Met de zomer in het vooruitzicht, verschijnen hier regelmatig al eens wat zomerpostjes (zo waren er al de zachte voetjes en de zonnebescherming). Vandaag gaan we voor zachte benen, en andere plekjes die je wilt gaan ontharen natuurlijk, en we kiezen daarbij voor fruit, met de nieuwe D'Fluff Strawberry Scheerzeep van Lush en de Papaya & Pearl Quattro for Women Bikini van Wilkinson Sword.

Lush - D'Fluff Strawberry Scheerzeep (70g - €9.95)
'Zachte, naar zoete aardbeien ruikende scheerzeep' en ik kreeg al ineens zin een jaarvoorraadje in te slaan! En inderdaad, hij is perfect. Zachte huid, check! Heerlijke geur, check!

Deze scheerzeep bevat aardbeien, cacaoboter, kokosolie en eiwit. Je huid is dus heerlijk zacht en voelt nadien ook heel fijn aan. Het product smeert makkelijk open en je scheermesje glijdt er makkelijk doorheen. Hij ruikt niet alleen heerlijk, en je huid nadien ook, hij ziet er ook heel luchtig, zacht en fluffy uit, en zo voelt hij ook. Hij kan voor alle delen van het lichaam gebruikt worden!

Wilkinson Sword Quattro for Women Bikini - Papaya & Pearl (€11.99)
Ik was vorige zomer al fan van de roze versie, nu zit hij dus in een nieuw oranje jasje. Het is een scheermesje en bikinitrimmer in één, en de strips in het scheermesje kregen twee verzorgende ingrediënten voor de gelegenheid, namelijk papaya en parelpoeder.

Het scheermesje scheert vlot en ik merk dat de haartjes direct verdwijnen en ik hou geen enkele wondje over na het scheren.
De bikinitrimmer is superhandig, want kan gewoon mee in de douche, en is verstelbaar zodat je de gewenste haarlengte zelf kan bepalen.

Mijn benen zijn alvast klaar voor rokjes en kleedjes!
Wat denken jullie van deze producten? En heb je zelf een favoriet product om te gaan ontharen?