zaterdag 14 juni 2014

Zachte voeten met Scholl Velvet Smooth Express Pedi


Lente- en zomerdagen met heel wat zon, staan meestal gelijk aan jurkjes en rokjes, en dan ook de bijhorende zomerse schoenen. Nog geen tijd gehad om naar de pedicure te hollen, no worries, je kan gewoon makkelijk en snel thuis aan de slag met de nieuwe Velvet Smooth Express Pedi, de elektronische voetenvijl van Scholl, voor gladde en zachte voeten.

Hoe werkt het juist? De Velvet Smooth is dus een voetenvijl die eelt en harde huid in enkele minuten gaat verwijderen. Het is elektrisch en dus heel makkelijk in gebruik, je hoeft zelf niet al te veel te doen. Je zet het toestel aan door de zilveren ring naar links te draaien. Maak met de vijl zachtjes een draaiende beweging over de harde huid en de dode huid verdwijnt onmiddellijk. Niet te hard drukken, of het toestel stopt, je kan dus ook helemaal veilig te werk gaan zonder pijn!

Belangrijk om weten, het toestel kan niet tegen water, dus op droge huid gebruiken. Wanneer je merkt dat de gewenste zachtheid bereikt is, spoel je de voeten af of veeg je ze schoon om dode huidcellen te verwijderen. Nadien de voeten insmeren met een voetencrème of een vochtinbrengende crème (moet je altijd doen nadat je je voeten gevijld hebt, niet vergeten).

Om de vijl te reinigen ga je hem niet onder de kraan gaan houden, maar je kan de rollerkop eraf halen door op het knopje aan de zijkant te drukken, en dan kan je deze onder de kraan afspoelen. Afdrogen en terug op zijn plaats steken, en dan het beschermkapje erover om op te bergen in de kast.

Ik vind het een heel handig ding, het gaat supersnel met duidelijk resultaat en voelt helemaal niet pijnlijk. Je hoeft het apparaat ook maar één maal aan te kopen, want de vijlkopjes zelf kan je vervangen. Mijn voeten zagen er direct zachter uit en voelden ook gladder aan na het eerste gebruik.
Wat denken jullie van deze Velvet Smooth? Met wat gaan jullie thuis aan de slag om je voeten te gaan verwennen en zomerproof te maken?

Scholl - Velvet Smooth Express Pedi - €39.99
Navulpakket met twee rollerkoppen - €14.99
(niet heel goedkoop voor het toestel zelf, maar ik zag er al veel promoties voor, oa. op Farmaline, bij kruidvat)

9 opmerkingen:

 1. Hm ik zweer toch bij mijn blokje met een raspje en een vijl, een vijl alleen verwijdert niet genoeg eelt vind ik

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn moeder heeft dit toestelletje en ze is er echt tevreden over!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier ben ik wel benieuwd naar en wou het graag kopen voor mijn mama! Eens op zoek naar die aanbiedingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik stond er eerst wat skeptisch tegenover, maar je bent al de tweede die echt gladdere voetjes kreeg dus misschien moet ik mijn mening bijstellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helpt dit ding echt goed voor eelt ook? Of enkel voor droge plekjes? Ik ben nog aan het twijfelen... Vind het toch een duur grapje, maar als het wat pedicurebeurten kan uitsparen zit je er snel aan natuurlijk ;-)...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt heel erg fijn!
  Zal ik ook eens moeten proberen :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben er heel erg over aan het twijfelen om dit te kopen..! Momenteel gebruik ik zo een steen om mijn eelt te verwijderen en dat doet zijn werk ook wel, maar ik denk dat dit handiger is :)

  Nog eens over nadenken! Misschien komt het wel ergens in de solden! :)

  x Evi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb er al een paar keer over nagedacht.. denk dat ik deze nu toch ga kopen!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram