Mogelijk gemaakt door Blogger.

Chanel Reflets D'été: lips & nails


De zomercollectie van Chanel, Reflets D'été, is er eentje om bij weg te dromen. Denk aan roze, oranje, brons en goud, want zomer, dat staat gelijk aan vrolijke tinten. Dankzij de zon ziet roze er nog vrolijker uit, oranje nog levendiger en de zonnestralen versterken de effecten van goud en brons. Ook aan water weerspiegelen deze kleuren heel erg mooi tijdens de zomer, en dat was het idee achter deze prachtige collectie.
De make-up zelf wordt neutraal gehouden, met een warme glans, dat je terugziet in de oogmakeup met kleuren als brons, koper, goud en lavendel, maar daar vertel ik jullie een volgende keer meer over.
Vandaag de transparante, vrolijke glossjes en opvallende nagellakjes.

♦ Lévres Scintillantes
Voor de zomer ga je steevast voor lipgloss op je lippen, wat zorgt voor heel wat glans die perfect samengaat met zon en zee.
Het zijn neon kleurtjes, precies snoepjes, maar helemaal zo fel niet wanneer je ze ophebt. Ze geven een perfecte glans met een glimp van kleur, maar ze zien er superleuk uit!

Ze zijn verkrijgbaar in vijf verschillende tinten met superleuke namen - Hello, Glaze, Sexy, Happy & Sunny - en ik toon jullie graag de kleuren Hello, een lichtroze tint, Happy, een vrolijk koraalrood en Sunny, een ultraglanzende oranjetint.
Vlnr: Hello - Happy - Sunny

♦ Le Vernis
De nagellakjes mogen meer gaan opvallen, maar ze geven ook heel wat glans af en passend perfect bij de lipglossjes. Met deze kleuren kan je ook perfect gaan combineren, door te kiezen voor een accent nagel of als echte nail art.
In de zomercollectie vind je vijf kleuren, Eastern Light (wit), Sweet Lilac (zacht lila), Pink Tonic (fuchsia), Tutti Frutti (fris oranje) en Mirabella (fel oranje).

Ik toon jullie graag Eastern Light en Mirabella.
Eastern Light is een witte kleur. Normaal gezien zou ik zelf niet snel kiezen voor volledig witte nagels, maar ik vind het best nog mooi. Het is geen echt vol wit, maar er zit een mooie glans in.
Hij brengt heel licht aan, dus bij de eerste laag is hij streperig en oneffen, maar een tweede laag maakt dat meer dan goed. Hij droogt heel snel en blijft lang mooi op de nagels. Ik vind het er alvast leuk en zomers uitzien.

Mirabella is dan weer helemaal mijn ding, in de zomer kies ik voor voor koraal, roze en oranje tinten op mijn nagels, dus deze is perfect en vrolijk. Hij is echt heel mooi glanzend, je hebt geen topcoat nodig (tenzij om je kleur wat langer te gaan beschermen) en hij brengt supermakkelijk aan. Bij één laagje was hij al helemaal egaal op de nagels, maar ik breng sowieso twee laagjes aan, dat geeft toch nog een iets mooiere en vollere kleur.
Het is een mooie, felle en opvallende kleur, maar geen neon, en hij is perfect bij de gebruinde, zomerse huid.
Ik ben fan, al ben ik ook benieuwd naar de andere drie nagellak kleurtjes.

Wat denken jullie alvast van deze mooie zomerproducten van Chanel?

Chanel Reflets D'éte - zomercollectie 2014
Levres Scintillantes - €27.50
Le Vernis - €23
Verkrijgbaar in de parfumerie vanaf 3 juni 2014