Mogelijk gemaakt door Blogger.

Chanel - Les Beiges Healthy Glow Multi-Colour


Vorig jaar bracht Chanel een nieuw compact poeder op de markt, de Healthy Glow Sheer Powder van Les Beiges. Een dekkend poeder met een lichte textuur, perfect voor een natuurlijke look en een healthy glow.
Dit jaar voegen Les Beiges een nieuw hoofdstuk toe aan hun geschiedenis met daarin twee nieuwe producten, de Healthy Glow Multi-Colour en Healthy Colour Fluid. De Fluid is beschikbaar in zes verschillende tinten, van de Multi-Colour zijn er dan weer twee verkrijgbaar, waarbij ik jullie vandaag graag laat kennis maken met de N°02.De Healthy Glow Multi-Colour bestaat uit drie kleuren die de huid laat stralen en je een gezonde uitstraling gaat geven. De middelste kleur is eigenlijk vergelijkbaar met het eerdere Sheer Powder uit de collectie, en daarbij zijn dan twee extra kleuren toegevoegd, één lichtere kleur die als highlighter gebruikt wordt en een iets intensere kleur om de wangen te gaan accentueren.
Bij de N°01 is de intensere kleur een rozige teint om de wangen echt kleur te geven, bij de N°02 is het een donkerbruine tint, perfect om mee te gaan shapen en te spelen met schaduwen en highlighter en om je echt meer zomerse look te geven.

Het poeder is verrijkt met hydraterende galamboter, beschermende ingrediënten tegen vervuiling, vitamine E en natuurlijke extracten van witte rozen en katoen. Het is een heel licht en fijn poeder, wat zorgt dat het effect subtiel is maar ook heel natuurlijk.
Hij komt in het mooie beige doosje met zwart Chanel-logo en bevat ook een borsteltje in de vorm van een halve maan. Je kan kiezen hoe je het poeder aanbrengt, je kan de drie kleuren gaan mengen om zo de teint te gaan verbeteren. Of je gebruikt de lichtste kleur als highlighter (op de jukbeenderen en het voorhoofd) en de donkerste kleur als blush/bronzer op de wangen. De middelste kleur kan je op het volledige gezicht gaan aanbrengen!

Ik vind het een heel fijn product, vooral voor mee te nemen in de handtas, aangezien ik niet en mijn foundation, en mijn bronzer en mijn highlighter meeneem, maar zo kan ik het wel allemaal bijwerken, want hij heeft ook een handige en grote spiegel. Hij is niet zo heel erg dekkend, maar geeft inderdaad een mooi en natuurlijk resultaat.

Wat denken jullie van dit product?

Chanel Les Beiges
Healthy Glow Multi-Colour Limited Edition - €52
Verkrijgbaar in de parfumerie vanaf 2 mei 2014