Mogelijk gemaakt door Blogger.

& Other Stories - Cheek & Lip Tint 'Swivel Pink'


Bij de opening van de Antwerpse & Other Stories ging ik niet met lege handen naar huis. Ik kocht enkele leuke items uit de beautyafdeling, en één daarvan is deze Cheek & Lip Tint in de kleur Swivel Pink.
De naam zegt het al, het is een leuk kleurtje dat je zowel als blush en als lipkleurtje kan gaan gebruiken.Eén product voor verschillende doeleinden vind ik een must in mijn handtas. Je hoeft maar één enkel iets bovenhalen waarmee je dan zowel je lippen als je wangen van een kleurtje kan voorzien. Deze Cheek & Lip Tint viel me dan ook onmiddellijk op. Alle producten in de winkel kan je testen, dus ik probeerde de Swivel Pink uit op mijn lippen, en was direct verkocht (er zijn nog drie andere kleurtjes beschikbaar, een felroze, koraal en een rode kleur).

Swivel Pink is een zachtroze kleur die er heel lief uitziet vind ik zelf. Het is een crème-achtig product, maar voelt heel poederig aan wanneer je hem aanbrengt. Hij voelt ook zo een beetje aan op de lippen, dus ik gebruik er meestal een lippenbalsem voor en dan dep ik de kleur er met mijn middenvinger op.
Voor de wangen breng ik een paar veegjes aan die ik dan openwrijf met twee vingers.
Ik vind het een heel leuke kleur en een handig product, al had er voor mij nog een spiegeltje mogen inzitten omdat ik hem vooral onderweg gebruik.

Wat denken jullie ervan?

& Other Stories
Cheek & Lip Tint in Swivel Pink - €15