Mogelijk gemaakt door Blogger.

Evocure Anti Age EGF Serum


Als beautyblogger zijnde, ben ik me er toch van bewust mijn huid goed te gaan verzorgen. Make-up elke dag grondig verwijderen, bescherming gebruiken voor de zon, maar ook heel wat verschillende producten smeren. Je ziet bij dit alles op het moment zelf misschien niet direct resultaat, maar het is allemaal zo belangrijk. Na verloop van tijd ga je merken dat je huid ook nood heeft aan extra producten.
Zo ben ik heel erg bezig met het gebruiken van anti age producten, en vertel ik jullie vandaag graag wat meer over het Anti Age EGF Serum van Evocure.

Evocure is een Belgisch merk, die voor hun producten werken met hoge concentraties actieve bestanddelen in combinatie met hyaluronzuur. Ze maken daarbij gebruik van groeifactoren (EGF), een proteïne die van nature aanwezig is in de huid. Daardoor gaat het product ook sneller en dieper in de huid dringen, zo wordt de natuurlijke collageenproductie gestimuleerd en wordt de huid hersteld.

Dit serum is dus uiterst geschikt om bv rimpels, littekens, striemen of depigmentatie aan te pakken. Hij gaat de huid gaan hydrateren, wat de huid voller maakt en rimpels gaat verminderen. Verjongt de opperhuid door celvernieuwing te stimuleren en verzacht oneffenheden van de huid. Daarnaast doet hij ook de teint terug stralen.

Dit serum is geschikt voor de normale, niet-allergische huid, al bevat het geen parabenen en kleurstoffen, en kan 's morgens en 's avonds aangebracht worden. Ik gebruik het enkel 's avonds na het reinigen van mijn gelaat, voor het gebruik van een hydraterende crème.
De eerste effecten zijn zichtbaar na een viertal weken, echt resultaat mag je na een zestal weken verwachten. Ik merk eigenlijk bij het eerste gebruik al dat het de huid glad trekt. Als ik het 's avonds opdoe, merk ik dat mijn huid toch gladder en zachter aanvoelt 's morgens, ook nadat ik mijn gezicht gewassen heb. Het is een soort van gel, silicone-formule, die toch makkelijk opwrijft eens je het op de huid aanbrengt en snel intrekt.
Ik ben alvast positief verrast met de Belgische product!

Wat denken jullie van dit product? gebruiken jullie al anti age producten?

Evocure Anti Age AGF Serum - €58.50
Online verkrijgbaar bij Newpharma