Mogelijk gemaakt door Blogger.

Deauty April


Het is al even geleden dat ik nog eens een Deauty artikeltje postte. In de vorige boxen vond ik altijd wel een product dat ik tof vond, en waar ik misschien apart een review over zal schrijven, maar verder vond ik de inhoud niet echt wauw, eerder een beetje teleurstellend eigenlijk. Vorige maand hadden ze een samenwerking met iU, en ik kijk er heel hard naar uit, want ik dacht echt dat het een topper zou worden, hij zat goed gevuld, dat wel, maar eigenlijk was het een doos vol samples en één fullsize product erbij. Dat was eigenlijk helemaal niet wat ik verwacht had.
Maar dat gezegd zijnde, deze maand ben ik wel te spreken over de inhoud van de box en wil ik hem ook graag met jullie delen!

Redken - Diamond Oil Shampoo & Conditioner (50 ml - 30 ml, fullsize-prijs: €21.85 - €23.75)
Ik heb zelf al het haarmasker en de haarolie uit het Redken Diamond Oil gamma (lees hier), ik vind die nog steeds heel fijn, dus was blij nu ook de shampoo en de conditioner te kunnen ontdekken. Zo'n samples vind ik wel leuk, perfect voor een weekendje weg, zwembadbezoekje, ...
De Diamond Oil Shampoo & Conditioner zijn perfect voor dof, beschadigd haar. Ze bevatten natuurlijk oliën en voedende, verzorgende actieve bestanddelen die zorgen voor een extra dosis glans en bescherming.

Garnier - Body Tonic Scrub (Fullsize 200 ml - €12.50)
Met een scrub kan je nooit misdoen bij mij, ik vind dat altijd een fijn gevoel en het geeft een extra zachte huid achteraf. Deze van Garnier heeft een frisse citrusgeur, dus perfect om onmiddellijk wakker te maken als je 's morgens onder de douche springt. Hij bevat vier oliën, dus gaat de huid extra gaan verzachten en versoepelen.

Vichy - Normaderm Diepreinigende gel (100 ml, fullsize 200 ml - €13.35)
Ik gebruik al de Vichy Normaderm Nacht, een verzorging ideaal voor een huid met onzuiverheden. Hij gaat talg gaan bestrijden zodat poriën niet gaan verstoppen. Ik ben daar heel tevreden mee, dus was dolblij deze diepreinigende gel uit het Vichy Normaderm-gamma in deze box te spotten.
Deze reinigingsgel gaat ook pukkeltjes, verstopte poriën en een glimmende huid tegen, op een doeltreffende maar toch milde manier, dus is ideaal ook voor gevoelige huidjes. Ik gebruik hem 's morgens en 's avonds als gezichtsreiniger, na het afnemen van mijn make-up.

Eucerin - Onder de douche Bodylotion (50 ml , fullsize 400 ml - €17)
Bodylotion voor onder de douche, het is een opkomend product (ik schrijf er heel binnenkort een overzicht-artikeltje over). Eucerin stond nog niet bij mijn gamma, maar deze is er eentje speciaal voor de gevoelige huid. Hij beschermt tegen bacteriën en andere schadelijke stoffen maar gaat ook vochtverlies tegen.
Je gebruikt na het wassen, dus eerste je favoriete douchegel aanbrengen en afspoelen, en dan deze aanbrengen en vervolgens afspoelen.

Power Slim - Ready to Drink Mocka (250 ml, fullsize 3x250ml - €9.50)
Als extraatje in deze box, vind je een Power Slim drankje. Het is een aanvulling op je gewone maaltijd, dus geen maaltijdvervanger, maar het helpt je wel enkele kilootjes te gaan vermageren als je deze bv. vervangt door ongezonde tussendoortjes.

Goede punten voor Deauty volgens mij, hopelijk gaan ze zo verder voor de volgende boxen. Ik ben alvast benieuwd naar die van mei (wat ik al kan verklappen, het wordt een box in samenwerking met de Belgische modeontwerpster Cathy Pill. Haar favoriete cosmetica-producten zullen te vinden zijn in de box. Ook de box zelf gaat er helemaal anders gaan uitzien en kreeg voor de gelegenheid een nieuw kleedje)!!

Wat denken jullie van de inhoud van de april box? En zijn jullie ook al benieuwd naar de komende in samenwerking met Cathy Pill?

Deauty is een verrassingsbox vol beautyspulletjes. Je betaalt €16.95, incl. verzendskosten. 
Meer info op deauty.be