Mogelijk gemaakt door Blogger.

Dior Transat Eyes


Eindelijk krijgen we terug wat beter weer, liever geen regen meer (of heel af en toe eens als we slapen) maar de hele tijd zon en aangename temperaturen tot eind september ofzo, ok? Thanks!
Ik toonde vorige week al twee fijne producten uit de Dior Transat collectie die je een zongebruinde tint geven (lees hier), vandaag vertel ik graag wat meer over de oogmake-up producten uit de Transat collectie.De Transat collectie is echt een zomerse lijn, die je doet wegdromen naar een vakantie op een luxueuze cruise. De collectie is er zelfs op geïnspireerd, en dat kan je terug zien in het motief van de oogschaduws.
In de collectie vind je twee 5-Couleurs palettes, met blauw- en bruintinten. Maar ook twee nieuwe Diorshow Mono oogschaduws, en die toon ik jullie graag van dichtbij.

De Diorshow Mono Transat Edition kleurtjes hebben een mooi touwmotief. Het zijn prachtige kleuren in parelmoer, die perfect te combineren zijn. Zo is er Cabine, een mooie donkerblauwe kleur, en Pavillon, een beige, lichtroze tint.
Cabine gebruik ik vooral bovenop eyeliner, in de buitenste ooghoeken en onder de ogen, Pavillon is een kleur die op het volledige ooglid kan aangebracht worden.
De kleuren zijn heel erg gepigmenteerd, en kunnen zowel droog als nat aangebracht worden.

Daarnaast vind je in de Transat collectie nog een blauwe mascara, de Diorshow Iconic Overcurl Waterproof in Bleu Croisiere. En ze gaan blauw all the way, met ook deze Diorshow Art Pen in Bleu Croisiere.

De Art Pen is een vloeibare eyeliner in de vorm van een pennetje. Werkt heel makkelijk en je kan je eyeliner gewoon makkelijk gaan tekenen.
Ik gebruik meestal een potlood samen met oogschaduw, of ik breng het aan met een klein penseeltje, en ik kies meestal voor zwart. Ik had dus een beetje schrik voor deze kleur, maar het is een donkerblauwe tint die er best leuk uitziet. Het aanbrengen zelf ging verrassend vlot, al zag het er niet altijd heel egaal uit, beetje oefenen misschien, dus ik moet snel de zwarte versie gaan aanschaffen!
Links: Diorshow mono in Cabine & Pavillon / Rechts: Diorshow Art Pen in Bleu Croisiere

Wat denken jullie van deze mooie producten uit de Transat collectie?

Diorshow Mono Transat Edition 261 Cabine - 541 Pavillon - €35
Diorshow Art Pen - 385 Bleu Croisiere - €36.89