Mogelijk gemaakt door Blogger.

Opening & Other Stories Antwerpen


Ik vertelde jullie hier al dat & Other Stories opent in ons land, namelijk in Antwerpen. Sinds gisterenmiddag is de winkel eindelijk open voor het grote publiek, maar ik ging woensdagavond al een kijkje nemen naar de prachtige winkel (volgens & Other Stories zelfs één van de mooiste winkels in de wereld) en de leuke collecties en natuurlijk beautyspulletjes!
Neem een kijkje mee in de winkel samen met mijn foto's.Er was heel wat volk, iedereen van fashion- en beautyland trok woensdagavond richting Korte Gasthuisstraat 17 in Antwerpen. Leuk om bij te praten met heel wat fashionista's, maar ook heel moeilijk om bv alles grondig te bekijken, laat staan kleren te passen dus ik moet er snel nog eens terug. Het is trouwens een heel grote winkel, groter dan ik verwacht had toen ik voor de deur stond. Hij loopt heel diep en heeft ook nog een bovenverdieping.
Liesbeth ging oa. met deze leuke schoentjes naar huis


Ik was ook heel benieuwd naar hun beauty-afdeling, die ziet er supermooi uit met heel wat geweldige producten.

Ik kon natuurlijk niet met lege handen naar huis, en kocht enkele beautyproducten waar ik best benieuwd naar ben. Zo kocht ik een Face Contour Cream, een superleuke blush met tekst, een Cheek & Lip tint en een Concealer palet met vier verschillende tinten. Maar er volgen zeker nog reviews van de producten apart hier op de blog (laat weten naar het welke je het meest benieuwd naar bent).

Ook dit schattige zeepaardje ging mee naar huis, ik ben er zo blij mee, vind het echt een leuke ketting. Verder kregen we nog een leuk accessoire mee naar huis, en ik koos deze armband.

Wat denken jullie van de winkel? Gaan jullie snel eens langs?

& Other Stories Antwerp
Korte Gasthuisstraat 17
(vanaf 5 juni kan je ook in Brussel terecht, namelijk in de Gulden Vlieslaan 15)