Mogelijk gemaakt door Blogger.

Outfit: Cut out boots


Onlangs werd ik gecontacteerd door Shoe Discount voor een Styling Project. Het idee, vijf bloggers gaan aan de slag met hetzelfde paar schoenen, zo krijg je als resultaat dezelfde schoen in vijf diverse stijlen te zien.
Ik vond het wel een leuke uitdaging, al was ik toch niet helemaal gerust in de schoenen die ze uitgekozen hadden. Het zijn namelijk hele stoere Cut Out Boots, die ik zelf waarschijnlijk nooit zou uitkiezen in de winkel.

Als eerste ging ik even op onderzoek uit, om te kijken in welke stijl ik ze eigenlijk het mooiste vind. Al surfend merkte ik dat deze boots op alles gecombineerd kunnen worden, van vrouwelijke jurkjes en rokjes, tot jeans en stoere outfits met lederen broeken of ruitjeshemden.
Hoewel ik zelf niet echt een stoere kledingstijl heb, zie je me toch vooral rondlopen in een zwarte skinny broek, dus mijn keuze was al snel gemaakt. Heel tof vond ik deze boots met zwarte broek gecombineerd met een jeanshemd, maar ik ging toch voor een iets vrouwelijker model deze keer, en koos voor een zachtroze bloesje. Om het ook wat vrolijk en speelser te maken, nam ik mijn roze doorzichtige clutch onder de arm (komt van de superleuke webshop Budgetlover, vol toffe accessoires aan kleine prijsjes).
Cut out boots: Shoe Discount - Blouse: h&m - Ketting: & Other Stories
Clutch: Budgetlover.nl - iPhone - Make uptasje: Forever21

Ik ben nog niet echt overtuigd of het wel helemaal iets voor mij is, maar ze zitten wel heel comfortabel en ze zorgen voor de nodige verfrissing! Ik ben alvast benieuwd wat de andere vier bloggers ermee gedaan hebben!
Wat denken jullie van mijn outfit? En hoe zouden jullie de boots gaan combineren (kwestie dat ik nog een beetje ideetjes heb)?

De boots zijn te koop bij Shoe Discount voor de prijs van €39.99.
Je kan ook online shoppen op de Shoe Discount webshop en blijf op de hoogte van hun nieuwe producten en promo's via hun facebookpagina