Mogelijk gemaakt door Blogger.

Secret de Rochas


Ik kende het merk Rochas nog niet, maar ben blij dat ik het nu heb leren kennen dankzij hun nieuwe parfum Secret de Rochas. Met de geur proberen ze een nieuwe, moderne visie op de Parijse vrouwelijkheid weer te geven, die omschreven wordt als een beetje mysterieus en ongrijpbaar.

Topnoten: rozen en groene noten, mango, passievrucht en perzik
Hartnoten: Osmanthus, Jasmine Sambac en een geheim ingrediënt
Basisnoten: transparant mosakkoord, patchoeli en muskusachtige noten

Secret de Rochas is gebaseerd op de combinatie van het bloemige abrikozenkarakter van de Osmathusbloem met de sensualiteit van de Jasmine Sambac. Deze prachtige bloemen zijn elegant en mysterieus en perfect om het bloemige van het parfum weer te geven. Frisse fruitnoten gaan het bloemenhart van de geur ook gaan versterken, en dat met mango, passievrucht en perzik.
Wat de naam van het parfum ook duidelijk maakt, zit er ook een geheim ingrediënt in het parfum dat enkel de parfumeur kent, maar het geeft alvast een rijke, elegante twist aan de fruitige en bloemige samenstelling van de nieuwe geur.

De verpakking van het parfum zit in een chique abrikozenkleurtje, net als de kleur van het hoofdingrediënt, osmanthus. Het is een mooie cilindervormige glazen flacon, met een ronde metallic dop. Het parfum zelf wordt ook heel mooi gepresenteerd met een heel mooi Parijse display, inclusief sleutel en sleutelgat.
Ik vind de geur heel echt fijn, ik ben fan van fruitige geuren, en in combinatie met de fijne bloemengeuren maakt het echt de perfecte lente- /zomergeur. De geur is zacht en licht, in het begin ruik je echt de bloemen en het fruit, nadien komt er meer een oriëntaalse geur naar boven, die toch nog zacht is.

Wat denken jullie van deze geur, en van de ingrediënten?

Secret de Rochas - Eau de Parfume
50 ml - €77 / 100 ml -€99
Ook verkrijgbaar: Bodylotion 150 ml - €35