Mogelijk gemaakt door Blogger.

Happy BE Day!


BE Creative Make Up, het makeup-merk dat exclusief terug te vinden is bij Ici Paris XL, blaast vandaag al één kaarsje uit, proficiat!!
Ze vieren dat met een Limited Edition van hun Intense Lipstick, in de kleur Chance, die voor de gelegenheid een speciale verpakking kreeg.

Chance is een felroze lipstick en komt in een luxueuze zilveren omhulsel (normaal zit de Intense Lipstick in een zwarte verpakking). De lipstick zelf is een romige formule, glijdt dus over de lippen en voelt ook heel zacht en aangenaam aan, net als een lippenbalsem. Heel wat kleur en een stralende glans. Ik dacht dat hij iets donkerder zou zijn toen ik hem zo zag, maar het is een heel vrolijke felroze kleur, perfect voor de zomer!

Naast een mooie kleur, bestaat hij ook uit plantaardige oliën die rijk zijn aan essentiële vetzuren, en gaat hij ook de natuurlijke vochtbarrière van de lippen gaan herstellen. De lipstick is goed gepigmenteerd en brengt ook mooi egaal aan.
Ik vind het alvast een leukerd, dus bij deze Happy Birthday BE Creative, op naar een volgend jaar vol prachtige make-upjes.

Wat denken jullie van deze verjaardagslipstick?

BE Creative Intense Lipstick Limited Edition in Chance - €19.95
Exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL