Mogelijk gemaakt door Blogger.

& Other Stories Antwerpen


Hoera, vanaf volgende week is Antwerpen weer een hotspot rijker, & Other Stories opent op 16 mei 2014 om 12u zijn eerste vestiging in ons land (later volgt ook Brussel nog).
De keten is een zusterbedrijf van H&M, iets duurder maar nog steeds betaalbaar voor de kwaliteit dat ze bieden. Je kan er terecht voor heel wat schoenen, handtassen, accessoires, heel wat basic-kledij en ook een heel fijne beauty-lijn.
Ik ontdekte de winkel voor het eerst echt vorige zomer in Londen, dus ik ben blij dat ik nu zo ver niet moet trekken om er hun spullen te gaan ontdekken!

Ik ben vooral fan van hun beauty producten, zo hebben zoveel leuke dingen en heerlijke geuren! Ook hun accessoires zijn heel tof.  Ze hebben er naast hun eigen merk, ook enkele andere merken te koop zoals Vans, Nike, The Balm, Usla Airlines, Eyeko, ... Ik selecteerde alvast enkele leuke foto's, om mijn wishlist een beetje aan te dikken!

Ik ga zeker de nagellakjes, blushes en de body mists grondig gaan bekijken in de nieuwe winkel. Volgende week woensdag ga ik een kijkje nemen tijdens de opening. Maar ga alvast aan de slag om je wishlist te maken (kijk op de & other stories website) want vanaf vrijdag kan iedereen terecht in de Antwerpse & Other Stories!

Zijn jullie ook zo enthousiast? En wat komt er op jullie wishlist?

& Other Stories Antwerpen
Korte Gasthuisstraat 17