Mogelijk gemaakt door Blogger.

Guerlain Tonka Impériale - Colour lacquer & Rouge Automatique


Ik toonde jullie al het prachtige Terracotta poeder van de zomercollectie van Guerlain, vandaag nog twee producten uit de collectie, namelijk de Colour Lacquer en de Rouge Automatique, beide in de kleur Tonka Impériale.De Colour Lacquer in Tonka Impériale is een nagellak in een bruine kleur. Als eerste niet echt een zomerkleur dacht ik, maar ik denk dat hij heel mooi staat op een gebruinde huid.
Hij glanst heel erg mooi en de kleur brengt ook heel makkelijk aan dankzij de korte, brede borstel. Je hebt twee laagje nodig om de kleur mooi egaal te krijgen, maar ik gebruik altijd twee laagjes zo is de kleur ook iets langer houdbaar. Hij bleef ook lang mooi op de nagels, een heel fijne formule van Guerlain.

De Rouge Automatique in Tonka Impériale is dan weer iets lichter van kleur dan de nagellak, gelukkig want een bruine lipstick vind ik niet zo bij mij passen. Hij ziet er misschien bruiner uit als je hem zo ziet, maar eens op de lippen is het een mooi nude kleurtje, ook perfect bij een zomerse look.

De Rouge Automatique is een lipstick in een heel aparte verpakking. Hij heeft geen dop, maar je schuift gewoon het knopje naar beneden en je lipstick komt tevoorschijn.
Verder voelt de lipstick heel licht en verzorgend aan op je lippen, wat ik altijd fijn vind.

Wat vinden jullie van deze mooie producten?