Mogelijk gemaakt door Blogger.

Zon op je huid met Dior Transat


Vandaag twee zomerse producten op de blog uit de Dior zomercollectie Transat. Binnenkort iets meer over de kleurtjes voor de ogen en lippen, maar een zomercollectie gaat vooral uit naar het weergeven van een natuurlijke zongebruinde huid, en daar heeft Dior enkele leuke nieuwe producten voor voorzien. Ik toon jullie vandaag graag de Diorskin Nude Shimmer in Ambre en Diorskin Nude Tan Prime & Bronze. 

Eerst en vooral wil ik in deze post nog eens benadrukken hoe gevaarlijk het wel is om ten eerste zonder bescherming de zon in te gaan, en ten tweede onder de zonnebank te gaan. Ik zou zeggen kies voor een zelfbruiner, bronzer, enz of ga gewoon iets witter door het leven, maar kruip nooit onder die zonnebank!! Het ligt echt in de hoogste risicocategorie voor de ontwikkeling van huidkanker, dus denk daar echt over na!
Dat gezegd zijnde, laten we overgaan naar een mooie, gezonde bruine teint voor je huid, en dat nog eens met prachtige producten.

♦ Diorskin Nude Shimmer in Ambre
Dior komt in de Transat collectie met drie hele mooie gezichtspoeders. Zo is er de Diorskin Nude Tan Edition Transat, een champagnekleurige tint vol glansdeeltjes om je een echt glamoureffect te geven.
Daarnaast zijn er twee Diorskion Nude Shimmer poeders, Rose, met vier tinten roze, die eigenlijk best als blush gebruikt wordt. En de tweede is Ambre, die jullie hier zien, en bestaat uit vier bruin-tinten, van lichtbeige als highlighterkleur tot iets donkere tinten voor een echte sunkissed-look.

De Diorskin Nude Shimmer is een poeder met een subtiele combinatie van pigmenten en glansdeeltjes die de huid een natuurlijke, gezonde glow en een stralende teint geeft. Je brengt het aan als een blush, en geeft je direct een natuurlijke gebruinde look.
Het poeder zit in een prachtig zilveren doosje en ziet er ook heel mooi uit met de letters Nude en de verschillende kleuren. Het is niet makkelijk de kleuren apart te gaan gebruiken, maar ze zien er sowieso het mooist uit als ze allemaal samen gecombineerd worden.
Er zit een mini kabuki-borsteltje bij het poeder, dus gewoon eens met het borsteltje ronddraaien in het poeder, en zo aanbrengen op de huid. De kleuren zijn licht, perfect voor de bleke huid, maar ook makkelijk op te bouwen. Geeft een mooie gouden glans en een zongebruinde tint.

♦ Diorskin Nude Tan Prime & Bronze
Ook nieuw in het zomergamma van Dior, is deze Nude Tan Prime & Bronze. Het is een primer met een geleidelijk zelfbruinende werking. Al vanaf het eerste gebruik geeft het de huid een warme gloed, en dag na dag wordt de huid mooier bruin.

Je brengt deze aan op een gereinigde en goed gehydrateerde huid. Om een langdurig en mooi zongebruind effect te krijgen, gebruik je de verzorging minimaal een week. Hij is verkrijgbaar in twee tinten, voor de lichte en de donkere huid. Ik was van in het begin heel erg benieuwd naar het product, maar ik kreeg de versie voor de donkere huid toegestuurd om uit te testen, dus ik had wel een beetje schrik om het te gebruiken.
Het is een gel, die heel makkelijk open wrijft. Je gaat best wel snel te werk als je een mooi en egaal effect wilt bekomen. De swatch op mijn hand zat er slecht even op, en was al snel een vlek die ik er niet goed meer afkreeg! Maar aangebracht op de huid geeft hij echt een mooi en egaal resultaat, die inderdaad van bij het eerste gebruik zichtbaar is maar toch naturel blijft! Hooray for a healthy tan!!

Wat denken jullie van deze zomerse producten? Hopelijk kiezen jullie ook voor een fake tan!

Dior Transat - Summer 2014
Diorskin Nude Shimmer 001 Rose / 002 Ambre - €57
Diorskin Nude Tan Prime & Bronze - €42