zaterdag 10 mei 2014

& Other Stories Antwerpen


Hoera, vanaf volgende week is Antwerpen weer een hotspot rijker, & Other Stories opent op 16 mei 2014 om 12u zijn eerste vestiging in ons land (later volgt ook Brussel nog).
De keten is een zusterbedrijf van H&M, iets duurder maar nog steeds betaalbaar voor de kwaliteit dat ze bieden. Je kan er terecht voor heel wat schoenen, handtassen, accessoires, heel wat basic-kledij en ook een heel fijne beauty-lijn.
Ik ontdekte de winkel voor het eerst echt vorige zomer in Londen, dus ik ben blij dat ik nu zo ver niet moet trekken om er hun spullen te gaan ontdekken!

Ik ben vooral fan van hun beauty producten, zo hebben zoveel leuke dingen en heerlijke geuren! Ook hun accessoires zijn heel tof.  Ze hebben er naast hun eigen merk, ook enkele andere merken te koop zoals Vans, Nike, The Balm, Usla Airlines, Eyeko, ... Ik selecteerde alvast enkele leuke foto's, om mijn wishlist een beetje aan te dikken!

Ik ga zeker de nagellakjes, blushes en de body mists grondig gaan bekijken in de nieuwe winkel. Volgende week woensdag ga ik een kijkje nemen tijdens de opening. Maar ga alvast aan de slag om je wishlist te maken (kijk op de & other stories website) want vanaf vrijdag kan iedereen terecht in de Antwerpse & Other Stories!

Zijn jullie ook zo enthousiast? En wat komt er op jullie wishlist?

& Other Stories Antwerpen
Korte Gasthuisstraat 17

22 opmerkingen:

 1. De collectie schoenen ligt mij ook wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. als ik in antwerpen ben, spring ik zeker eens binnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. So looking forward to this! I'm already eyeing this beautiful green dress on their site! Hopefully I'll be able to lay my hands on it :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier wil ik zeker snel een kijkje gaan nemen, heb de website al zo vaak bekeken, nu eindelijk in het echt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben erg benieuwd! Ben volgend weekend in 't land dus misschien ga ik eens kijken dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het ziet er super leuk uit, in juni gaan wij een dagje naar Antwerpen dus ik ga deze winkel zeker bezoeken;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb al een aantal keer besteld bij de webshop, dus ik ben zo blij dat er ook eindelijk een filiaal in België opent :) MIsschien zie ik je dan ook eindelijk een keer bij de opening :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik moet dringend nog mijn lijstje aanleggen, ik heb nog tijd. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kijk er ook naar uit. Ben echt benieuwd naar de winkel !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kan echt niet wachten tot woensdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Yesss, can't wait!

  xx Anine
  redlipsandbeautybits.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind dit zo'n leuke winkel, en met jouw foto's erbij heb ik nog meer zin om die eens te gaan bezoeken! :D Zal wel nog even moeten wachten tot na mijn examens, maar dan ga ik er zo snel mogelijk eens langs :D

  xo Noor

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Malika Bihimeden12 mei 2014 om 18:35

  Eindelijk. Ik was al lang aan het wachten tot ie openging. Allen daarheen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ja lap! er komt weer te veel op mijn wishlist ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat klinkt interessant! Hopelijk krijgen we zo'n winkel ook hier in NL!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram