Mogelijk gemaakt door Blogger.

Webshoptip: Wander & Co


Hoera, er is een nieuwe webshop in ons land, en wat voor eentje! Superleuke, unieke spulletjes die je niet zomaar in de winkels hier vind, maar toffe interieur- en keukenspullen, papierwaren en ook wat beautyproducten. Maak kennis met Wander & Co, de webshop van co-blogster en vriendinnetje Liesbeth.
Maandagavond mocht ik al in real life kennis gaan maken met de spullen die ze verkoopt, samen met een hapje, een drankje en heel wat leuke mensen. Ik geef jullie vandaag al een kleine peek met mijn favorieten, en ik kocht, om te beginnen, al een kleinigheidje!We kregen heerlijke hapjes van Liesbeth, gemaakt door Atelier des Fêtes, deze waren mijn favorieten, aardbeien met slagroom en superlekkere donuts, samen met lekkere drankjes en ook propercorn, ik proefde de zoet-zoute en kon er makkelijk twee zakjes van op!

Mijn favoriete keukenspulletjes zijn niet enkel leuk en uniek, maar ook supercute!! Een broodplank in de vorm van een wolk, en je hebt er ook een keukenspons van, en setje 'bordjes' in de vorm van sneetjes brood, vind ik echt super! Too bad dat mijn verjaardag net voorbij is.

Ook leuk zijn de postkaarten, super om iemand mee te verrassen of gewoon als decoratie in een kader in huis. De flessen in de verschillende kleuren vond ik ook heel erg tof, en ook erg betaalbaar (het is dat ik niet veel plek in huis heb om alles te zetten, of ik had er zeker eentje meegedaan). Op de middelste foto zie je oa. leuke stempels en papiertape, en onderaan superleuke lampjes!

Ook deze zijn geweldig en kosten slechts €2/st. Leuke reistasjes met ziplock sluiting van House Doctor.

Kaarsen en leuke beautyproducten van het merk Cowshed

Ik kocht zelf een setje van deze geweldige potloden van Popculture Pencils met quotes van films en series (oa. Clueless, Mean Girls, Bridget Jones, Friends, New Girl, ...). Ik ging voor een setje van Friends. En ik kocht ook een leuke snoeppotje van het merk House Doctor!

Wat denken jullie van deze leuke spulletjes?
Neem zeker een kijkje in de webshop: Wander & Co want ik heb nog lang niet alles op foto gezet, en volg de facebookpagina, om op de hoogte te blijven wanneer er nieuwe spulletjes binnenkomen (ik ben alvast aan het wachten op superleuke roze flamingo-kaarsen die verwacht worden in de shop).

Bedankt voor de leuke avond Liesbeth, en veel succes met de shop, je hebt er aan mij alvast een klant bij!