Mogelijk gemaakt door Blogger.

Zachte lippen met Labello


Lippenbalsems zijn er niet enkel voor de winter, maar ik smeer ze constant het hele jaar door. Ik kan het ook niet verdragen dat ik er geen bij de hand heb, dus je vind ze wel overal bij mij. Een stuk of drie in mijn handtas, een paar in de keuken, de badkamer en naast mijn bed.
Je hebt ze in alle geuren, kleuren en smaken, maar Labello blijft toch een lippenbalsem-topper in mijn ogen. Ze hebben voor de zomer twee nieuwe sticks uit, met heerlijke fruitsmaken, en helemaal nieuw in het gamma, drie lippenbalsems in leuke, ronde doosjes.Als eerste laat ik jullie graag kennismaken met de nieuwe Labello Fruity Shine Sticks, in Peach en Watermelon. Ze zijn heel verzorgend, voelen echt superzacht aan, geven ook een klein beetje kleur en glans aan de lippen en ze smaken ook echt naar watermeloen en perzik.
Ik vind een stick nog altijd makkelijker en properder, dus ik ben zeker fan van deze!

De nieuwe Labello Lip Butters in ronde metalen doosjes zorgen misschien voor een déjà-vu, en gelijk heb je. Ze waren vroeger beschikbaar bij Nivea, en zagen er toen net hetzelfde uit en met dezelfde smaken. Zo is er Original, Raspberry Rosé en Vanilla & Macadamia.
Ik gebruik die van Nivea nog steeds, je doet echt superlang met zo een potje, dus ik vind ze sowieso wel aangenaam. De lippen zijn zacht en verzorgt dankzij zachte amandelolie en Karitéboter.
De Raspberry Rosé smaakt heerlijk naar zoete, fruitige snoepjes en geeft ook een subtiele lichtroze tint aan de lippen, de Vanilla & Macadamia ruikt dan weer naar koekjes en cake.

Wat denken jullie van deze nieuwe lippenbalsems? Voor welke smaak zouden jullie gaan?

Labello Fruity Shine Watermelon/Peach - €2.89/st.
Labello Lipp Butter Original/Raspberry Rosé/Vanilla&Macadamia - €3.99