Mogelijk gemaakt door Blogger.

Little wing with a hint of purple


De laatste tijd probeer ik een beetje uit mijn 'comfort zone' te gaan wat betreft mijn oogmake-up. Meestal kies ik voor een lichte kleur, gecombineerd met zwart. Tegenwoordig kies ik wel vaker eens voor iets meer kleur, zoals goud, paars, ... Niet heel extreem of super-opvallend, maar ik merk toch zelf al een groot verschil.
Zo koos ik dit weekend voor wat paars, afgewerkt met eyeliner, die precies toch beter en beter lijkt te lukken, en ik wou het jullie graag tonen.

Ik maakte gebruik van het Clinique All About Shadow Neutral Territory 2 palette uit de 12 shades of beige collectie, de paarse kleur is de Diorshow Mono in Angélique uit de Transat collectie en zwarte oogschaduw om de eyeliner mee te setten en om onder de ogen aan te brengen, en ik maakte gebruik van de MAC Carbon van de Venomous Villains collectie.
Als eyeliner zelf gebruikte ik de Blackbuster Superliner van L'Oréal en werkte ik af met mascara, de Clinique Lash Power Feathering Mascara en de YSL Mascara Volume.

Ik gebruikte als eerste de derde lichtste kleur van Clinique over het volledige ooglid en onder de wenkbrauwen. De vijfde kleur bracht ik over het volledige bewegende ooglid aan, de laatste en donkerste kleur bracht ik in de buitenste ooghoek aan. Daarover bracht ik de paarse kleur, een beetje naar boven toe, en dan alles goed blenden en in de crease heen en weer gaan aanbrengen.
Nadien zwarte oogschaduw onder het oog, iets dikker naar de buitenzijde toe, en de lichtste Clinique kleur bracht ik aan in de binnenste ooghoek, en die een beetje uitgeblenden naar het bewegende ooglid.
Afwerken met eyeliner en mascara.

Wat denken jullie ervan? Kiezen jullie vaak voor kleur op de ogen?