Mogelijk gemaakt door Blogger.

'First let me take a selfie'


Ik ben dol op iPhone-covers (dat wist je misschien wel al). En toen vriendinnetje Elfi een superleuke collectie uitbracht in samenwerking met fotocover.be, wist ik zo al dat ik er dolgraag eentje wou. Meer dan dat, ik kon eigenlijk niet kiezen, maar doordat ik er echt wel héél veel heb, heb ik me voorlopig nog ingehouden om me er slechts eentje aan te schaffen.Hier zie je alvast de volledige collectie:

Ik kon heel moeilijk kiezen, want zeg nu zelf, ze zijn allemaal superleuk! Mijn echte twijfel ging tussen de 'selfie' en de 'world peace', maar de sprinkles en de donut zijn gewoon ideaal voor mij!

Elfi De Bruyn ken je waarschijnlijk als vrolijke nail artist. Ze gaat kleurrijk en happy door het leven, en dat merk je ook aan haar nagels. Zo kan je haar geregeld tegenkomen met wiggled eyes op haar felgekleurde nagels. De covers zijn ook een knipoog naar haar tweede nailart boek Happy Nails 2, die in september uitkomt btw, dus ik ben al superbenieuwd hoe die er gaat uitzien!

De foto's met de covers zijn ook superleuk:

Wat denken jullie van de covers? Naar welke gaat jouw voorkeur uit?
En kijken jullie ook zo hard uit naar Happy Nails 2?

De covers kosten €15.95/st., inclusief verzendkosten, en zijn geschikt voor heel wat smartphone modellen (Apple, Samsung, HTC, LG, Sony). Neem snel een kijkje op de fotocover website.