Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: summertime part I


Het is ondertussen al van half juni geleden dat ik nog eens wat random pictures op de blog plaatste, wat vliegt de tijd toch, dus ik dacht het is dringend eens tijd, zeker omdat de zomervakantie al bijna aan de helft zit!
Ik ben nog altijd aan het bekomen van het feit dat mijn iPhone vorige week aan zee gestolen werd, boehoe (ik weet er zijn heel wat ergere zaken in de wereld, en het is maar dat, maar ik voelde me er toch echt niet goed bij), en mijn allerleukste foto's bekijken doet me toch altijd een beetje terug denken aan goede herinneringen (al ben ik een paar foto's kwijt natuurlijk).
Maar toch, hier al een kleine selectie van de voorbije zomermaand!
Pineapples on a sunny day

Mijn beauty-essentials op een zomerse dag (en zonnecrème ook natuurlijk)

Heerlijke snack tussendoor met Soyjoy & My Little Pony

Zomerse voetenverzorging (met Scholl - Clinique - Chanel - Hansaplast)

Ik maakte een smoothie met ananas, perzik, appelsien, alpro kokos en een beetje munt, heerlijk!

P&G Beauty verwende me met deze supermooie Samsonite koffer, bedankt, 
hij mocht ondertussen al mee naar Disneyland!

Picture-time met enkele lieve vriendinnetjes bij de voorstelling van de Wander&Co webshop 

Aftellen naar zwembad-weer met deze reuze opblaas-takkie van Hema!

Eind juni was het mijn verjaardag, en van mijn zus kreeg ik dit leuk cadeautje!

En ook mijn mama kent me ondertussen al goed genoeg, en gaf me dit leuke Swatch candy uurwerk cadeau

Ontbijt met strawberry pancakes & Butterscotch Syrup... sooo good!

Hello kitty who?

Confetti cakejes!

That's all for now ;) Het zijn er nog heel wat meer, maar de volgende keer een snellere update, beloofd!
Geniet nog van de zomer!