Mogelijk gemaakt door Blogger.

Alpronista Sky Box Gent


Alpro-fans die graag eens op een unieke manier willen gaan eten, moeten in Gent zijn. Het Gentse rooftoprestaurant M with a View wordt er een maand lang tot Alpronista Sky Box omgetoverd. Het is een glazen box op meer dan 30m hoogte bovenop het statige fabrieksgebouw van de Nieuwe Molens, die je een ongelooflijk mooi zicht geven over Gent.

Je kan er elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond terecht voor een Alpronista viergangenmenu (€40/pp.). Op zaterdag kan je er ook van 10u tot 15u terecht voor een brunch (€20/pp.) met zicht op de Gentse Skyline, en dat nog tot 16 augustus 2014.
Heerlijk en gezond eten, en dat met een amazing view! Wij gingen een kijkje nemen tijdens de kick-off, en ik vond het echt geweldig!

Via een lift aan de buitenkant van het gebouw, wat toch wel een beetje een uitdaging was, werd je naar het dak gebracht en kreeg je onmiddellijk een geweldig uitzicht op Gent.
Host van de avond was niemand minder dan Tiany Kiriloff, die naast fashionista ook een ware alpronista is. We kregen er lekkere hapjes (al heb ik er geen enkele op foto gezet, oops, te veel aan het genieten van het uitzicht), en dat op een prachtige locatie.
laatste foto: Bram Laebens voor Belmodo.tv

Wat denken jullie van dit geweldige concept?

Reserveren kan via de website van M with a View