Mogelijk gemaakt door Blogger.

Benefit - They're Real Push-Up Liner


Eyeliner aanbrengen, voor mij niet altijd het gemakkelijkste wat er is. Toen ik over het nieuwste product van Benefit las, een eyeliner die voor iedereen makkelijk is om aan te brengen, namelijk de They're Real Push-up Liner, was ik direct benieuwd!
Ik had al goede en iets minder goede ervaringen gelezen, dus ik wou hem wel dolgraag zelf eens proberen, en dankzij de lieve Deb van Beautygoddess, die 10 mini-liners mocht weggeven van Benefit, was dat nu ook mogelijk, aangezien ik er eentje gewonnen had!
Lees snel verder voor mijn ervaringen:

De They're Real Push-up Liner is een gel eyeliner in penvorm, met een schuin afgesneden applicator, gemaakt van zacht materiaal. Hij volgt zo de vorm van je ooglid en maakt het daarom makkelijk om een lijntje te trekken. Onder de hoekvormige tip is er ook een platte, brede beschermlaag, die de wimpers voorzichtig opzij duwt om zo de eyeliner zo dicht mogelijk bij de wimperrand aan te brengen.

Om ervoor te zorgen dat de eyliner uit de pen komt, moet je onderaan draaien. De eerste keer hoef je best een aantal keer te draaien, maar nadien is het gewoon een twee- à drietal keer. Er zit ook een oranje afsluitdopje bij, die je in de applicator steekt, om zo ervoor te zorgen dat de eyeliner niet uitdroogt. Ik moet zeggen, als ik het erin stak kwam er wel altijd product naar boven, waardoor je dan natuurlijk wel een beetje verliest en het wat een smosboeltje werd, dus voorlopig heb ik het er even afgelaten en heb ik ook niet de indruk dat de eyeliner echt is opgedroogd.

De eyeliner is zwart met een matte finish, en is waterproof. En hij blijft echt heel goed zitten. Hij heeft vorig weekend de hitte doorstaan, inclusief zwembad, en 's avonds zag het er nog altijd heel mooi uit!
Ik vind het echt een geweldig product, eyeliner aanbrengen lukte direct heel vlot voor mij. Je kan er echt heel fijn mee werken en ook een mooie wing lukt heel goed. Ik begin eigenlijk in het midden van mijn oog, zo verder naar de buitenkant en daarna van het midden naar de binnenste ooghoek toe.

Ik ben echt helemaal verkocht, en als deze op is ga ik sowieso voor de fullsize versie. Alvast heel erg bedankt aan Deb en Benefit, dat ik de kans kreeg om dit fijne product uit te testen!
Wat denken jullie ervan?

Benefit - They're Real Push-up Liner 
1.4g - €25 
In België te koop bij Inno