Mogelijk gemaakt door Blogger.

Disney - Planes 2


Hoewel het nog warm is, ze voorspellen toch regen de komende dagen. Misschien een leuke tip voor wie kindjes heeft, of een superleuk neefje (en ook nichtjes natuurlijk), de nieuwste Disneyfilm Planes 2 speelt sinds vorige woensdag in de bioscopen.
Ik mocht vorige week zondag al een kijkje gaan nemen tijdens de première van de film, en dat was niet zomaar in een bioscoopzaal, er was een ware pop-up cinema geïnstalleerd in Brussels Airport, met heel wat randanimatie na de film.
Ik vertel jullie graag wat meer over onze superleuke namiddag, en al een beetje over de film ook natuurlijk!
foto van Disney


De little guy keek er alvast heel erg naar uit, hij was al fan van de eerste Planes film, en voor de gelegenheid mocht zijn kleinste beste vriend ook mee met ons, voor zijn eerste cinema-popcorn ervaring!
De kindjes kregen een superleuk vestje, en voelden zich direct al een echte brandweerman, en we kregen allemaal een VIP-pasje die we aan de stewardessen moesten tonen. Het zat allemaal heel mooi in elkaar, met een superleuk decor, en dat allemaal in de Brusselse luchthaven, wat het wel heel echt maakte.
foto van Disney

We kregen Planes 2 popcorn en een drankje, en waren dan bijna echt wel ready for take-off. Op de officiële première was natuurlijk ook de Vlaamse cast aanwezig en kregen we een woordje uitleg van Eline De Munck.
En dan, eindelijk tijd om de film te bekijken.
Hoofdpersonage van dienst is nog steeds Dusty, die een beroemde luchtracer werd sinds de eerste film. Maar door een probleem in zijn motor kan hij niet meer snel vliegen, en moet hij iets anders bedenken, en zo komt hij terecht in de wereld van het luchtbrandblussen. Hij sluit zich aan bij een echt team om zo de kneepjes van het vak te leren, en zo vecht hij tegen enorme bosbranden en leert hij wat er nodig is om een echte held te zijn.

De film werd echt meer dan goed bevonden door iedereen. De little guy zei zelf dat hij hem nog leuker vond dan de eerste en wou direct brandweerman spelen! Het is een totaal ander verhaal dan de eerste film, en dat vind ik ook zo leuk en interessant. Natuurlijk ook heel mooi gemaakt alweer van Disney.
Na de film kregen we nog een lekker drankje en hapje, met mooi zicht op de echte vliegtuigen die vertrokken buiten, en konden de kindjes heel wat leuke activiteiten doen. Van vliegtuigjes gooien, een parcours afleggen tot zelf echt met de brandslang spuiten en de brandweerwagen bezoeken buiten!

Het was een superleuke namiddag, bedankt Disney! Wat denken jullie van de film?

Meer foto's van de Première zien jullie via de Walt Disney Belgium Facebookpagina