Mogelijk gemaakt door Blogger.

Escada - Joyful


Een nieuw Escada parfum, waar niet enkel de geur en het flesje - it's pink!! - je blij maakt, maar de naam alleen doet het ook helemaal. Blijdschap in een flesje dus met Escada Joyful!
Het parfum is geïnspireerd door het plezier dat je voelt als je een prachtig boeket verse bloemen krijgt, en bestaat dan ook uit een heerlijke bloemengeur.

De flacon van Joyful doet denken aan wolkenkrabbers en is als het ware een ode aan het leven in de grote stad en alle mogelijkheden die dat biedt, zo zegt Escada. De flacon zelf is transparant, zodat de zachtroze kleur van het parfum zichtbaar is. Op de hals van de fles is het bekende 'dubbele E'-logo gedrukt, en ook de roze dop ziet er fancy uit dankzij de gouden finish. Heel mooi, simpel en elegant vind ik zelf.
Het doosje is groen, afgewerkt met roze en goud.

De geur van het parfum is heel licht en delicaat, een heerlijke fruitige bloemengeur, perfect voor de zomer.
Topnoten: zwarte bessen, mandarijn en meloen
Hartnoten: vioolblaadjes, roze pioenrozen, magnoliaolie, cyclaam en roze fresia
Basisnoten: Florimoss (een nieuwe mosnoot), sandelhout en honingraat

Ik vind het een heel fijne en frisse geur, hij opent inderdaad heel fruitig en nadien blijft er heerlijke bloemengeur hangen. Ook de bf vond het een fijne geur, want hij gaf een complimentje toen ik het parfum de eerste keer op had dat ik heerlijk rook!
Wat denken jullie van deze nieuwe Escada geur?

Escada Joyful - Eau de Parfum
Verkrijgbaar in 30ml-50ml-75ml - €49-€69-€89