Mogelijk gemaakt door Blogger.

The Body Shop - Fijian Water Lotus


Als het weer niet meezit, moeten we de zomer maar op een andere manier bovenhalen. Bij The Body Shop gaan ze zelf nog een stapje verder, en nemen ze je mee naar het tropische paradijs, en dat met hun nieuwste, exotische geur in de Voyage Collection, nl. Fijian Water Lotus.
Verkrijgbaar in een parfumolie, fragrance mist, body lotion, eau de toilette, douchegel en een body butter.
Ik vertel jullie vandaag graag wat meer over de body lotion en de eau de toilette.

Zon, zee, zand, palmbomen, ... daaraan denk je als je ruikt aan de Fijian Water Lotus producten. De geur is fris en sprankelend en geeft de essentie van het tropische Fiji weer.
De geur opent met topnoten van mandarijn en litsea, en gaat verder met een heerlijke bloemengeur van hand geplukte waterlotusbloemen uit Fiji en rozen. Als finishing touch is er een licht maar levendig akkoord van zilte zeelucht aan toegevoegd. Paradijs in een flesje dus!

De bodylotion van deze geur is heel verfrissend en zorgt voor een zachte, gladde huid, die ook heerlijk ruikt. Hij bevat natuurlijke extracten van waterlotusbloemen uit Fiji.
Heerlijk om na het douchen te gebruiken, en combinatie met de eau de toilette. Voor een echte droge huid zou ik kiezen voor de body butter, maar voor de zomermaanden is hij voor mij perfect!

De Eau de Toilette is een lichte, frisse geur die echt perfect is voor de zomer, een heerlijk zeebriesje afgewerkt met citrusgeuren. Zeker op heel warme dagen is hij echt verfrissend om bij te sprayen.
Handig om weten ook, alle geurtjes uit de Voyage Collection, dus ook deze, zijn ook verkrijgbaar in purse spray, zo kan je ze makkelijk meenemen en kan je ook meer geuren uitproberen of gaan combineren.
De Eau de Toilette, en ook de fragrance mist, bevatten 100% biologische Fair Trade-alcohol, met de hand geproduceerd uit suikerriet.

Ook de blauwe-witte verpakkingen zien er zomers en fris uit! Al ga ik niet echt naar het paradijs, zo heb ik toch helemaal een zomers en tropisch gevoel!
Wat denken jullie van deze nieuwe geur van The Body Shop?

The Body Shop - Fijian Water Lotus
Body Lotion - 250ml - €12.50
Eau de Toilette - 50ml - €25 (purse spray 10ml - €7)