Mogelijk gemaakt door Blogger.

Sally Hansen: Bleach Babe


Witte nagellak, ik begin het meer en meer leuk te vinden, zeker in de zomer, bij een meer gebruinde huid. En zomer was het wel de afgelopen dagen!
Ik koos deze maal voor de witte nagellak van Sally Hansen uit de nieuwe reeks Complete Salon Manicure, in de kleur Bleach Babe, en gebruikte daarvoor ook de nieuwe nagelvijl Curve Sapphire Nail File.

De Complete Salon Manicure lakjes bevatten een basecoat, nagelverharder en topcoat ineen, dus ik was wel benieuwd naar het lakje. De kleur vond ik best leuk, een witte tint maar toch met een parelmoer erin (geen tipex-wit).
Het lakje bracht heel makkelijk aan dankzij het brede, platte borsteltje, en na twee laagjes zag de kleur er mooi egaal uit.
Heel mooi resultaat vond ik, maar de witte kleur bleef niet zo heel lang mooi, na een dagje waren er precies al wat vlekken op en er zaten heel wat krassen enzo in. Misschien in het vervolg toch nog een extra topcoat aanbrengen. Verder wel een fijn lakje.

De nagelvijl is iets totaal nieuw qua vorm, aangezien ze afgerond is ipv plat (je ziet het misschien niet zo goed op de foto). De binnenkant van de vijl is iets grover om de lengte en de vorm van de nagels te gaan aanpassen. Afwerken doe je dan met de buitenkant, die een iets fijnere korrel heeft.
De afgeronde tip vond ik ook wel handig om je nagelriemen mee terug te duwen. Een handige vijl, die best goed zijn werk doet.

Wat denken jullie van het merk Sally Hansen? En kiezen jullie soms voor witte nagellak?

Sally Hansen Nagellak - 14.7ml - €13.99
Sally Hansen Sapphire Nail File - €6.99
Exclusief verkrijgbaar bij Planet Parfum