Mogelijk gemaakt door Blogger.

Een volle haarbos met Head & Shoulders


Wist je dat een dunne haardos en haaruitval behoren tot de meest voorkomende problemen bij zowel vrouwen als mannen. Daarbij heeft meer dan 50% van alle mensen wel eens last van roos.
Bij Head&Shoulders kwamen ze daarbij op twee nieuwe producten, een Behandeling voor Extra Dik Haar en een Anti-Haaruitval Tonic, terwijl ze beide toch nog gaan beschermen tegen roos.De twee nieuwe verzorgingsproducten van Head&Shoulders bestaan uit een formule met drievoudige werking die zorgt voor een onmiddellijke versterking van de huidbarrière van de hoofdhuid, het haar wordt direct en ook op langere termijn sterker en dikker.

De behandeling voor extra dik haar is speciaal ontwikkeld om het haar sterker en dikker te maken door de haarvezel vanaf de wortel te versterken.
De anti-haaruitval tonic verhoogt dan weer de weerstand van de haarvezel. Doordat de hoofdhuid versterkt en gezonder wordt, gaat ook de haaruitval gaan verminderen.

De producten zijn heel makkelijk in gebruik dankzij de spray-kop. Je kan het zowel op nat als op droog haar aanbrengen en hoeft niet uitgewassen te worden. Je brengt het rechtstreeks op de hoofdhuid aan, ongeveer 15 sprays per keer, en daarna wrijf je het een beetje open met je vingers. Het droogt snel en je merkt toch wel direct wat verschil.
Natuurlijk, je gaat geen wereld van verschil zien, je gaat niet ineens met een Hollywood-kapsel rondlopen, maar ik merk dat mijn haar toch luchtiger geworden is met meer bounce en textuur, zonder dat het stroef aanvoelt (wat ik soms wel heb bij volumesprays). Echt last van haaruitval heb ik niet zozeer, maar ik merk toch een verschil bij langdurig gebruik.

Wat denken jullie van deze producten?

Head & Shoulders
Anti-Haaruitval Tonic & Behandeling voor Extra Dik Haar
Verkrijgbaar bij Di, Kruidvat en Carrefour - €9.99/st.