Mogelijk gemaakt door Blogger.

Outfit: lace shorts & Pastel Polkadots


Zomerse temperaturen vandaag, al ontbrak het soms wel wat aan zonnestralen (mijn benen hebben dringend wat zonlicht nodig, dus verder lezen kan verblindend zijn voor de ogen, u bent bij deze gewaarschuwd ;)).
Maar ik ging voor een frisse outfit: een comfortabel shortje van Object, die er wel nog stylish uitziet door het kant, met een pastelgroen topje in een ultradun stofje, perfect!

Ik kies normaal niet snel voor een shortje, tenzij als het echt zomers warm is, en dan vooral voor thuis. Maar ik was al lang op zoek naar een leuk kanten exemplaar, dat ziet er toch altijd iets gekleder uit, en deze is dan ook perfect. Het is van het merk Object en ik vond het in de webshop Sans Online, waar ik wel vaak kleding online bestel. Hij heeft een rekker en valt heel losjes, ideaal bij warm weer dus.
Het topje en handtasje kocht ik ook online, bij Forever 21, maar die heb ik allebei al een tijdje, maar ik vond het pastel met het kant wel een leuke combinatie!
Topje & handtas: Forever21 - lace shortje: Object via Sans Online 
Beker: Ikea - Iphone cover: H&M

Wat vinden jullie van mijn zomer-outfit? En kiezen jullie vaak voor een shortje?