Mogelijk gemaakt door Blogger.

Clean face with Demake'Up


Oké, een volledig artikeltje over 'wattekes' en dergelijke, waarom vraag je je af? Wel, veel te veel mensen kruipen nog hun bed in zonder hun make up eraf te halen (ja, sommigen onder jullie mogen zich aangesproken voelen!!). 'Is dat nu echt zo belangrijk' vragen de echte die hards zich misschien af... JA!!! Denk aan droogheid, rimpeltjes, pigmentvlekken, vergrote poriën, geïrriteerde ogen, enz... Moet ik nog doorgaan? Ik dacht het niet!
Ik zet vandaag enkele producten van Demake'Up op een rijtje, maar ik ben al tevreden als je het met eender wat merk doet, zolang je het maar doet!

Demake'Up heeft een aantal nieuwe producten, namelijk het Expert gamma, dat uiterst doeltreffend zou werken. Nu ik kan niet gaan vergelijken met eerdere producten, aangezien het de eerste keer is dat ik dit merk gebruik. Maar ze hebben een aantal fijne producten die ik jullie graag toon.
Voor gewone wattenschijfjes kan je kiezen voor Sensitive, die bevatten een extract van katoenolie, geschikt voor de ultragevoelige zones en de gevoelige huid.
Dan heb je ook twee soorten van uit het Expert gamma, die bevatten een honingstructuur, en je kan kiezen uit een gewoon formaat of een iets groter, ovaal wattenschijfje.

Daarnaast hebben ze twee soorten reinigingsdoekjes om je make up te gaan verwijderen, beide zonder parabenen en beide geschikt om waterproof make up eraf te halen.. Je hebt de Expert, ook met honingraat structuur. Als tweede kan je ook gaan voor de Douceur Coton, voor de droge of gevoelige huid. Hij bevat een reinigingsmelk op basis van katoenextracten.
Ik kies zelf eigenlijk nooit voor vochtige doekjes om mijn make eraf te halen, maar het kan wel een goede oplossing zijn wanneer je 's avonds echt heel moe bent en er eigenlijk echt geen zin meer in hebt je make up grondig te gaan verwijderen.

Ook specifiek om de oogmake-up te verwijderen bestaan er een aantal hele fijne producten. Zo zijn er de reinigingspadswattenschijfjes met lotion, zodat je direct aan de slag kan gaan. Daarin heb je Sensitive voor de gevoelige huid, en Expert die ook waterproof make up gaat gaan verwijderen. Beide bevatten geen parabenen en bevatten katoenolie, dus ze zijn extra zacht voor de ogen.
Daarnaast is er ook een reinigingsolie voor de ogen, ook geschikt voor waterproof make up te gaan verwijderen. Bevat katoenextracten, is dus extra zacht en heeft geen vettig effect achteraf.

Ik ben best tevreden van de producten, vooral de oogmake-up producten gebruik ik dagelijks, als ook de wattenschijfjes.
En jij, haal jij elke dag trouw je make up grondig van je gezicht?